Katie Holmes odvela je svoju kćerkicu Suri Cruise na košarkašku utakmicu. Ovo nije prvi put da se njih dvije zabavljaju uz košarkaški teren pa se može pretpostaviti kako je malena Suri prava ljubiteljica sporta

Suri Cruise, kći Katie Holmes i Toma Cruisa, izrasla je u pravu djevojčicu. Malena slatkica za manje od mjesec dana proslavit će 10. rođenda.

Ne možemo je često vidjeti u javnosti jer je mama s kojom živi u New Yorku najčešće skriva od znatiželjnih fotografa, ali ovaj put uspjeli ih 'uloviti' u Brooklynu, na košarkaškoj utakmici lokalnih fakultetskih momčadi.

Što više vrijeme prolazi postaje jasnije da je Suri prava mala kopija svoje mame, od koje je naslijedila izgled, ali i ljubav prema plesu. Djevojčica redovito odlazi na satove baleta, a u sklopu nastave u svojoj školi uči i kineski jezik.

U 'nagužvanom' dječjem rasporedu ipak se mora naći vremena za kvalitetno druženje s mamom. Njih dvije često zajedno odlaze na košarkaške utakmice i sa zanimanjem prate igru, a možda je to znak da je Suri ipak više zainteresirana za sport nego za umjetnički svijet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju