Rođendan djeteta jedan je od najljepših i najvažnijih dana u životu svake majke. Ne čudi stoga što se upravo tim riječima poslužila i Katie Holmes dok je upućivala javnu čestitku svojoj kćeri Suri


Suri Cruise
je 18. travnja ispuhala 10 svjećica na rođendanskoj torti, a većina tvrdi da sa svakom novom godinom sve više nalikuje svojoj majci Katie Holmes. Iako nije poznato kakvu joj je majka proslavu organizirala za ovaj dan, Katie je na svojem Instagram profilu ostavila dirljivu poruku.

 

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on

'Tako sam zahvalna za najdraži dan u godini!!! Sretan rođendan mojem slatkom anđelu Suri,' napisala je ponosna mama te ju objavila uz apstraktnu sliku s brojkom deset koja označuje prvu proživljenu dekadu njene kćeri.

 

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on


Iako je od malena bila u središtu pažnje, Suri Cruise u posljednje se vrijeme rijetko se može vidjeti na javnim mjestima. Visoka djevojčica i dalje obožava ružičastu boju te dražesne modne kombinacije koje i dalje nosi sa osebujnim stilom.



Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako je kroz godine odrastala Suri Cruise i koliko nalikuje svojoj mami Katie Holmes.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju