Katie Holmes povela je svoju osmogodišnju kćer na košarkašku utakmicu u Madison Square Gardenu gdje su snage odmjerili Huskiesi i Spartansi u finalnoj utakmici istočne konferencije. Iako je Suri ljubiteljica uzbudljivih sportskih aktivnosti, igra američkih košarkaša nije ju pretjerano zainteresirala


Ulaznice za dvoboj timova Connecticut Huskiesa i Michigan Spartansa u New Yorku planule su u trenu, no košarkaška 'driblanja' na parketu slavne dvorane nisu izazvala veći interes Suri Cruise ni njene slavne mame.

Slatka djevojčica, koja će u travnju ispuhati devet svjećica na rođendanskoj torti, nezainteresirano je promatrala igru u Madison Square Gardenu.

Okružene gorljivim navijačima u neutralnim bojama, mama i kći isticale su se ružičastim detaljima: Katie Holmes je ovaj put odabrala traper prsluk u toj nijansi, a Suri nježnu vunenu vesticu.

Ružičasta je najdraža boja Suri Cruise, koju voli kombinirati na različite načine. U našoj fotogaleriji pogledajte njena najslađa izdanja u ovoj nijansi dostojnoj princeza.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju