Trenutno se održava Filmski festival u Cannesu, a njegovim crvenim tepihom dosad su prošetale mnoge zvijezde. No, kada se Susan Sarandon pojavila sve ostalo je palo u drugi plan. Zašto je tome bilo tako saznajte u članku

Već desetljećima Susan Saradon zasluženo nosi titulu holivudske ikone. Njezina pojava željno se iščekuje na filmskom platnu jednako kao i na crvenom tepihu.

'Susan Sarandon svojom fenomenalnom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu pokazala je da su godine stvarno samo broj'

Ovoga puta to je pokazala na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. Naime, Sarandon se pojavila u baršunastoj haljini smaragdno zelene boje i ostavila sve bez daha. Haljina s visokim prorezom istaknula je fenomenalnu figuru 70-godišnje glumice.

U prvom planu našao se glumičin bujni dekolte, a uz haljinu koju potpisuje Alberta Ferretti nosila je jednostavne crne cipele na petu i crne sunčane naočale.

Moramo priznati da Susan stvarno izgleda nevjerojatno, a svojom pojavom na crvenom tepihu zasjenila je i trostruko mlađe kolegice. Ona je žena koja itekako zna što joj dobro stoji te se toga i drži. Tako je i na prošlogodišnjem izdanju festivala nosila vrlo sličnu kombinaciju.

Zavirite u našu galeriju i uvjerite se sami koliko dobro Susan Sarandon zapravo izgleda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju