U srebrnarnicama ARGENTUM pronađite veliki izbor darova za svoje najmilije i iskoristite popuste koji traju od 28.11. do 11.12.

Zavirite u Argentum poslovnice diljem zemlje i iskoristite popuste koji traju od 28. 11. do 11. 12. i svojim najmilijima osmjehom ukrasite lice.

Odaberite narukvice, ogrlice, prstene, naušnice ili satove i spremno dočekajte blagdane koji su pred nama. Darujte nakit, jer u njemu su satkane emocije, doživljaji i toplina nadolazećih blagdana kojih ćete se sa svojim najmilijima rado prisjećati tijekom cijele 2017. godine.

Argentum Vama daruje: - 50% na srebro, čelik i remene za satove; - 40% na satove renomiranih proizvođača i - 25% popusta na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita. Osim toga, ne zaboravite i na dio asortimana srebrnog nakita sa cijenama nižim za čak 70 % i počastite se nakitom koji ćete nositi zauvijek. Popusti vrijede bez obzira na način plaćanja, akcije se ne zbrajaju, iz akcije su isključuni poklon bonovi i medicinske naušnice.

Podsjetimo, zbog toga što Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje izrađen od strane najboljih hrvatskih majstora zlatara za sve kupce u kratkom roku moguće je izraditi nakit po posebnoj narudžbi – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom po želji. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom, a možete odabrati između pet popularnih fontova te odlučiti da li želite jedan ili više cirkona na imenu. Također, sve su popularniji dar su i pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.

Argentum srebrnarnice nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar.

http://www.argentum.hr/poslovnice

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju