Prije negoli s proljećem zamirišu voćke u cvatu i najraznovrsnije cvijeće, prijelazni period iz zime u najrascvjetanije godišnje doba raspupanim i mirisnim održavaju zumbuli.

Galerija Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula - 8 +6 Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula

Specifično slatko-opojnog mirisa ovi cvjetni grozdovi domove čini šarenijim i optimističnijim nagovještavajući opojno i šareno proljeće.

Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula (Foto: Living4media)

Cvjetne "trubice" najčešće su ljubičaste boje, ali sve su prisutnije i one u bijeloj i nježno ružičastoj boji. Vole sunce, ali ne bi trebali biti u previše toploj prostoriji te ne vole previše vode. Zbog toga ih treba zalijevati u tanjurić, a ne direktno u teglicu.

Jarke boje ciklame uljepšavaju zimske dane "Cvijet iskrenosti": Pet savjeta uz koje će ciklama trajati do sezone božura

Tulipani Tulipani: Sve što trebati znati da ovaj predivan cvijet traje što dulje

Ako ste i vi ljubiteljica ovog posebnog cvijeta čiji će prepoznatljiv i intenzivan miris ispuniti cijeli dom, predlažemo vam različite ideje kako ga što atraktivnije uklopiti u svoj životni prostor.

Ideje kako istaknuti svu ljepotu mimoza - 6 Krasne mimoze: Ideje kako istaknuti ljepotu cvijeta punog simbolike

Zumbul se lako može prilagoditi rustikalnim, ali i svečanim dekoracijama u kojima se ističe kao jedna od glavnih zvijezda.

Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula - 6 Ideje kako naglasiti svu ljepotu zumbula - 6 (Foto: Living4media)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju