Kada se kineska megazvijezda Angela Yeung prije dva tjedna udala za svog dugogodišnjeg zaručnika, glumca Huanga Xiaominga, nagađalo se koliko je koštala ova ekstravagantna ceremonija. Magazin Forbes sada je potvrdio kako je u pitanju iznos od nevjerojatnih 30 milijuna dolara i objavio detalje o raskošnoj svadbi

Kako izgleda svadba od 30 milijuna dolara? Baš onako kako to zamišljate - nevjerojatno. Toliko su kineska glumica, pjevačica i manekenka Angela Yeung i glumac Huang Xiaoming potrošili na svoje vjenčanje kojemu je prisustvovalo više od 2.000 gostiju.

 

A photo posted by @angelababyct on

Nezamislivo raskošna bila je i haute couture vjenčanice lijepe Angele koja se radila punih 5 mjeseci i za koju je bila zadužena modna kuća Dior.

Napravljena je od satena, organze i svile i prekrivena sa stotinu ručno izrezanih i ušivenih ruža od Chantilly čipke. Za izradu ‘suknje’ vjenčanice tj. njezin donji dio utrošeno je 49 metara tila, a mladenkin veo imao je skromnu duljinu od samo 3 metra.

Mladenkin vjenčani prsten dizajnirala je pariška draguljarska kuća Chaumet. Vrijedan je 1.5 milijuna dolara i napravljen od dijamanata.

 

A photo posted by @angelababyct on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju