Serumi su možda posljedni korak u vašoj svakodnevnoj brizi za kožu, ali svakako su jedan od najvažnijih.

U sebi imaju koncentrirane snažne sastojke usmjerene na specifične probleme i u mnogim slučajevima osiguravaju brze rezultate.

Postoji cijeli niz seruma koji odgovaraju različitim tipovima kože i pokrivaju različite "muke" kada je u pitanju njega kože. Bez obzira na to treba li vam serum koji će se s vama boriti protiv starosti kože ili vratiti sjaj vašoj koži, postoje opcije za sve.

A ako ste među onima koji polako primjećuju prve znakove starenja, pomoći bi vam mogao koncentrat "Drops of Youth" iz Body Shopa. Radi se o serumu u obliku gela koji vlaži, učvršćuje i oplemenjuje čitavu površinu kože. Osim toga, njegov lijepi dizajn lijepo će se uklopiti u vašu kupaonicu.

Koliko je ovaj serum popularan, najbolje govori činjenica da se jedna bočica prodaje svake 23 sekunde.

Cijena bočice od 30 ml je 26 funti (217 kn), a one od 50 ml 33 funte (276 kn).

Serum na stranicama ima ocjenu 4,5/5, a korisnice imaju samo riječi hvale. Više njih napisalo je da im koža zahvaljujući ovom serumu sjaji.

Moja je koža meka i glatka, nikad prije nisam imala tako meku kožu. A za cijelo lice treba vam samo nekoliko kapi tako da serum dugo traje, jedan je od komentara. Korisnica je dodala da je nakon samo nekoliko tjedana korištenja primjerila veliku razliku na koži.

Ovo je odličan proizvod. Lako ga je koristiti, ispušta se kap po kap, pa nema gubitka. Miriše prekrasno i čini vašu kožu mlađom, svježijom i življom, napisala je još jedna korisnica.

Pročitaje i zašto Jennifer Aniston u petom desetljeću izgleda kao da ima 35 godina?

Serum Drops of Youth Serum Drops of Youth (Foto: thebodyshop.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju