Upoznajte Afroditine zvijezde ljepote koje ciljano djeluju visokokoncentriranim formulama te koži osiguravaju točno ono što joj je u određenom trenutku najpotrebnije. Ovi mali superjunaci oduševljavaju laganim teksturama i zapanjujućim rezultatima, a moći ćete ih isprobati na nadolazećem Beautyfest eventu koji će se održati 19.listopada u Esplanade Zagreb hotelu u 17h.

Skin Specialist Anti-age serum VITAMIN C

Ovaj superheroj među antioksidansima posvjetljuje i ujednačuje ten. Sadrži iznimno stabilan vitamin C - Ascorbyl Tetraisopalmitat, japanskog podrijetla, s 25-puta jačim učinkom djelovanja u usporedbi s često upotrebljavanim vitaminom C (l-askorbinska kiselina). Puno je postojaniji, dokazano prodire u dermalni dio kože i ne uzrokuje iritacije. Uz hidratantni skvalan djeluje i njegujuće. Ima iznimno laganu formulu koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži.

Afrodita Afrodita Foto: PR

Koncentrirana LIGHTENING formulacija klinički dokazano smanjuje pigmentne nepravilnosti prouzročene UV zrakama. Djeluje i kao snažan antioksidant i stimulator kolagena. Kožne stanice štiti od posljedica štetnih utjecaja UVA i UVB zraka te tako predstavlja odličnu potporu svim SPF proizvodima. Uspostavlja učinkovitu anti-age zaštitu, oživi umornu kožu te ostavlja sjajan i blistav izgled kože lica. Preporučljiv za sve vrste kože, a primjeren je i za vegane.

Skin Specialist Pro-koncentrat RETINOL.2

Ovaj snažan saveznik iz bočice pruža najnapredniju i iznimno učinkovitu anti-age njegu. S jedinstvenom kombinacijom HPR retinoida i čak 0,5 % koncentracije bakuchiola djeluje s jakim učinkom korekcije bora te osigurava vidljivo preporođen izgled svih tipova kože. Jedinstven spoj dviju trenutačno najpopularnijih aktivnih tvari u anti-age njezi kože - retinoida nove generacije (Hydroxypinacolone Retinoate) i 100 % prirodne alternative retinolu, bakuchiola.

Afrodita Afrodita Foto: PR

Idealan je za sve one koji traže naprednu i učinkovitu anti-age njegu koja će se uhvatiti u koštac sa svim nepravilnostima na licu, od finih linija i bora do hiperpigmentacijskih mrljica. Skin Specialist Pro-koncentrat RETINOL.2 jača prirodnu barijeru kože i djeluje hidratantno te ujednačava ten i nastanak prištića.

Multiaktivni fluid NIACINAMIDE

Mali, ali snažan. Tako možemo opisati niacinamid koji je postao neizbježan dio rutine njege kože svih onih koji o njoj vode računa. Niacinamid ostavlja znatno svježiji izgled kože, s manje nečistoća. Ovaj Afroditin proizvod s čak 5 % koncentracije niacinamida znatno poboljšava stanje masne i nečiste kože, ublažava hiperpigmentaciju i ujednačava ten..

Afrodita Afrodita Foto: PR
Djeluje na tri razine - smanjuje neugodan masni sjaj i ublažava nastanak nečistoće, ujednačava ten i pomaže smanjiti izgled pigmentnih mrlja te sprječava prerano starenje kože i zaglađuje sitne linije. Obogaćen skvalanom, jača prirodnu barijeru kože i osigurava intenzivnu hidraciju. Rezultat je znatno svježiji i zdraviji izgled.

Hidratantni koncentrat HYALURON

Afroditin hidratantni koncentrat HYALURON djeluje na kožu poput velike čaše vode jer intenzivno hrani kožu i dubinski je vlaži. Lagana brzoupijajuća formula s iznimnom snagom hidracije. Sadržava patentiranu hijaluronsku kiselinu, 100 % prirodnog podrijetla, sa sposobnošću prodiranja u dermis i epidermis.

Afrodita Afrodita Foto: PR

U kombinaciji sa sokom krastavca osigurava intenzivno vlaženje te uspostavlja izvrsnu anti-age zaštitu. Ne masti kožu te ostavlja predivan i svjež izgled kože.

Lifting serum COLLAGEN

Intenzivna pomlađujuća formula s trenutačnim učinkom popunjavanja bora. Uz patentirane mikrosfere kolagena i biljnu alternativu vitaminu A aktivira sintezu kolagena te znatno smanjuje izraženost bora.

Afrodita Afrodita Foto: PR

SPF 30 Zaštitni serum

Nezaobilazan dio dnevne rutine njege kože jest SPF kojeg bismo trebali koristiti kroz sve dane u godini i u svim razdobljima svog života jer će zaštiti kožu od negativnog utjecaja sunca, ali i „zaključati“ sastojke koje smo ranije nanijeli na kožu. SPF 30 Zaštitni serum jest anti-age formula s dipeptidom karnozinom za visoku razinu zaštite od UVA + UVB + IR zraka i plave svjetlosti. Pomaže u sprječavanju fotostarenja, nastanka pigmentnih mrlja i oštećenja DNK-a stanica kože. Brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj na dodir. Pogodan za svakodnevnu uporabu.

Afrodita Afrodita Foto: PR

Na osnovi potreba svoje kože odabrani serum nanesite samostalno (mješovita do masna koža) ili kao podlogu za vašu kremu za njegu (suha do normalna koža). Ako odlučite istodobno upotrebljavati više različitih seruma, u okviru iste rutine nanosite ih tako da krećete od laganijih prema bogatijim teksturama.

Podignite rutinu njege svoje kože na višu razinu sa serumima SKIN SPECIALIST Kozmetike Afrodita koje možete isprobati na našem Beautyfestu koji će se održati 19.listopada u Esplanade Zagreb hotel, s početkom u 17h. Oni će tamo predstaviti svoje proizvode i savjetovati vas o tome kako treba izgledati vaša rutina njege kože.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju