Uz osjećaj prostranosti i prozračnosti, klasična bijela boja još jednom dokazuje zašto je toliko poželjna u interijerima, kojima pruža čist i minimalistički izgled te se lako uklapa uz svaki dizajn.

Galerija Jupol Gold off-white Jupol Gold off-white Jupol Gold off-white +21 Jupol Gold off-white  

Bijela boja zidova smanjuje stres i potiče osjećaj smirenosti, a uz svoj terapeutski učinak na um prostoru daje i određenu dubinu, pa time dom čini pravom malom oazom mira u kojoj ćemo se osjećati kao da možemo zaustaviti vrijeme kad god poželimo. S obzirom na to da reflektira svjetlost, vizualno povećava prostor, a sposobnost da se prilagodi različitim stilovima uređivanja interijera čini je još poželjnijom. Iako klasična bijela može djelovati sterilno i hladno, blago pigmentirane i suptilne nijanse te boje inspirirane prirodnim materijalima neutralne zidove učinit će ekspresivnom stranom vašeg doma koja će istaknuti njegov karakter.

Bez obzira na to želite li osvježiti svoj stari prostor ili u novom domu unijeti dašak luksuza i elegancije, Jupol Gold off-white boje vječnog klasika nude vam paletu s čak 16 nijansi bijele za dom u kojem stvarate ambijent za vlastita ugađanja.

Mekoća pamuka, sjaj bisera ili miris jasmina

Prljavo bijele nijanse nude savršenu ravnotežu između topline i svjetline stvarajući meke sjene u prostoru. Zbog pigmenata dodanih u boju sunčeva će se svjetlost drugačije apsorbirati po prostoru i različito reagirati s premetima u neposrednoj blizini, zbog čega će svaki detalj prostorije doći do izražaja. Pažljivo birane nove JUB Jupol Gold off-white nijanse svojim će se nježnim razlikama u pigmentima profinjeno uklopiti u svaki interijer.

Jupol Gold off-white Jupol Gold off-white Foto: PR

Prljavo bijele nijanse JUB Jupol Gold podijeljene su u četiri kategorije: tople, hladne, neutralne i ružičaste.

Prljavo bijela s toplim podnijansama, u koje spadaju nijanse pamuka, alabastera i jasmina, prikladna je za prostorije okrenute prema sjeveru, do kojih prirodna svjetlost dolazi u manjem intenzitetu. Hladne su pak podnijanse (boja leda, soli i kefira) najbolji odabir za prostorije okrenute prema jugu, zbog čega će biti izrazito korisne ljeti jer će smanjivati toplinu sunca koja prodire u prostor.

Dok su Jupolove neutralne nijanse podijeljene na podnijanse čipka, biser i tofu, ružičaste podnijanse, u koje spadaju ricotta, puder i basmati, također će osim uz neutralne i nježno obojane komade namještaja biti idealne i uz sjedeće garniture ili ukrasne detalje u živim bojama, koje su idealne za stvaranje kontrasta u prostoru.

Snaga svemoćnog minimalizma

Bijela Jupol boja koja dolazi u 16 nijansi naglasit će prirodne materijale u vašem domu, kao i njihove različite površinske obrade, od onih grubih kao što je klesani kamen do sjajnih poput mramora, koji u posljednje vrijeme jasno dominira pri uređenju interijera.
Uz prljavo bijelu boju zidova crni detalji u domu postaju decentna i minimalistička dekoracija koja ga čini avangardnim mjestom punim suptilnosti i elegancije.

Jupol Gold off-white Jupol Gold off-white Foto: PR

Minimalizam pri uređenju interijera pristup je koji naglašava jednostavnost, čistoću i funkcionalnost prostora, a održivost je jedan od njegovih ključnih aspekata. Upravo su zbog toga Jupol off-white nijanse idealan saveznik za sve one koji će svojem domu rado priuštiti kvalitetne boje koje će godinama ostati postojane. Taj saveznik, uz koji dom postaje utočište za poželjeti, svojom sposobnošću da se prilagodi različitim stilovima dozvolit će vam maksimalna eksperimentiranja u prostoru dok ne pronađete upravo ono što vam je potrebno da on postane vaša željena oaza za ugodan odmor.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom JUB po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju