Svakodnevno provjeravate vaš horoskop, škicnete i što zvijezde prognoziraju za vašeg partnera ili partnericu? A što je s vašom braćom i sestrama?

Razumijevanje horoskopsih znakova vaših braće i sestara može pomoći u savladavanju ili barem ublažavanju obiteljskih drama, zato u nastavku pročitajte sve što trebate znati o njima na temelju horoskopa:

VODENJAK

Braća i sestre rođeni u ovom znaku fokusirani su na okupljanje i davanje podrške ljudima. Bitan im je sklad u obitelji zbog čega će se potruditi da svatko za stolom dobije priliki iznijeti svoje misli.

Postoji mogućnost da će se udaljiti od obitelji ako ne dobiju priliku za izražavanje svojih optimističih pogleda na budućnost. Zato povremeno odvojite vrijeme i pitajte ih za mišljenje.

OVAN

Braća i sestre rođeni u ovom znaku uvijek se žele istaknuti kao pojedinci, međutim jako je korisno pronaći način kako surađivati s njima.

Ovnovi ponekad imaju tendenciju da se osjećaju kao crne ovce u obitelji pa se potrudite da se uvijek osjećaju dobrodošlo, ali i da zadrže svoju neovisnost.

RAK

Rakovi su poznati kao veliki emotivci i njegovatelji. Vaš brat ili sestra rođeni u ovom znaku vjerojatno se prema vama odnose majčinski, bez obzira tko je stariji.

Ponekad mogu šefovati tako da im povremeno prepustite neke bitnije obiteljske zadatke. Također, ako planirate zajednički izlazak ne pozivajte nikoga sa strane bez da se konzultirate s vašim rakom jer se on mora pripremiti za dodatni emocionalni napor.

JARAC

Brat ili sestra rođeni u ovom znaku skloni su tome da se nameću kao izvršni direktori u obitelji, a istovremenu su prilično osjetljivi.

Osim toga, cijene tradiciju tako da morate biti oprezni kada ih odlučite obavijestiti da recimo nećete doći na neko obiteljsko okupljanje. I nemojte čekati posljednji trenutak.

Dobro je znati i da jarčevi vole praktične, korisne i lijepe poklone.

BLIZANAC

Ako za brata ili sestru imate blizanca, to je osoba koja se lako kreće između "svjetla i tame". Blizanci vole afirmativne riječi pa ih pohvalite za trud. Ako otkažu dogovor u zadnji čas, ne uzimajte to previše k srcu jer su skloni predomišljanju.

LAV

Lavovi su strastveni i nadahnjuju ljude oko sebe. Vole imati svoje pleme zbog čega ih se smatra sjajnim domaćinima. Uživaju u aktivnostima koje okupljaju ljude. Mogu biti jako strastveni kada su u pitanju emocije zato se nemoje iznenaditi ako ponekad postanu predramatični.

VAGA

Braća i sestre vage su odlični kada je u pitanju učinkovito komuniciranje i održavanje mira. Možda su ponekad pasivni i ne govore vam što im je na srcu i umu, ali nemojte se bojati kopati dublje.

Vage posebno cijene kvalitetno vrijeme provedeno skupa.

RIBA

Ribe su emotivni sanjari. Osim toga, mogu biti jako prilagodljive i otvorene za promjene. Ponekad im je potrebna pomoć kada se trebaju pridržavati neke rutine. Zato im pomozite u strukturiranju života tako da se s njima nalazite isti dan svaki tjedan.

STRIJELAC

Strijelci su smiješni, pametni vizionari, ali mogu biti i arogantni pametnjakovići. Obožavaju putovanja i učiti o novim stvarima. Zbog toga je idealno s bratom ili sestrom koji su rođeni u ovom znaku zajedno odlaziti na kulturna događanja - u muzej, kazalište, na koncerte...

ŠKORPION

Škorpioni su intelektualci koji su izvrsni u razotkrivanju tajni. Ako nešto nije u redu, oni će to shvatiti. Ako čuvate tajnu, oni će je razotkriti (i možda je upotrijebiti protiv vas).

Zato je bolje da s njima budete iskreni. Uživaju u dubokim razgovorima s njima i pazite da odvojite dovoljno vremena kako biste čuli što imaju za reći.

BIK

Možda će vas se ponekad učiniti da su vaš brat ili sestra rođeni u znaku bika materijalisti, ali oni samo uistinu cijene svoje stvari.

Prizemni su i žele da stvari budu jednostavne, a vole pažljivo odabrane poklone.

DJEVICA

Ovaj znak se jako voli fokusirati i na najmanje detalje. Također, djevice su introvertirane i vole imati vrijeme samo za sebe.

Veliki plus braće i sestra rođenih u znaku djevice je da vole pomagati i bit će tu ako se selite ili ako trebate popraviti nešto u vašem domu. A ako ih želite nagraditi, recite im da odmore, a da ćete vi oprati suđe nakon ručka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju