Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35. godina najviše uživaju u seksu. Razlog je, kako tvrde znanstvenici, bolje poznavanje svoga tijela, svojih želja i potreba. Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja bi sve mi trebale savladati do 35. godine života

1. Radi ono što voliš
Seks je vrlo intimna i strastvena radnja u kojoj sudjeluje dvoje ljudi. Užitak koji može donijeti viđenje ljubavi je nevjerojatan, ali jedino ako radiš ono što ti odgovara. Ne srami se reći 'ne', ali isto tako ne ustručavaj se isprobati nove stvari.

2. Eksperimentiranje nije tabu
Povjerenje između partnera koji su u duljoj vezi itekako može utjecati na kvalitetu seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaju mali eksperimenti u seksu su i više nego dobro došli. Isprobajte, kombinirajte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite
Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od spolnih bilesti kojih u posljednje vrijeme ima više nego što mislimo. To se posebno odnosi na friške veze i nove intimne partnere. Ne vrijedi riskirati.

4. Voli svoje čvrsto tijelo
Tijelo u dvadesetim godinama života je prekrasno i zato ga se ne treba sramiti. Ženska silueta vrlo je moćno oružje kojem ne može odoljeti ni jedan muškarac. Poigraj se sa svojim seksepilom i uživaj u onome što imaš jer kasnije će ti biti žao.

5. Ne žuri
Seksualni odnos može biti vrlo zanimljiv te može trajati čitavu noć...ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u puno sitnica prije i poslije njega. Igra zavođenja, topla predigra, vruće pauze, maženje nakon njega... Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživaj u odnosu i istražuj svoje želje i potrebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju