Najnovija kolekcija za uređenje doma irskog brenda Primark bogata je lijepim rješenjima za pohranu, među kojima je posebnu pažnju privukao jedan noćni stolić.

Predstavljajući novu kolekciju, iz Primarka su poručili da je teško osjećati se opuštenim u kaotičnom prostoru. Zbog toga je početak godine idealan za pretvaranje kaosa u mir, a spomenuti stolić idealan je za pospremanje svih stvari koje volite imati nadomak ruke u vašoj spavaćoj sobi.

Primark jastuci s omiljenim likovima prodaju se za 8 eura (59,55 kn) Jastuci s najpoznatijim ušima koji mame osmijeh pri svakom pogledu

Između ostalog, funkcionalan je na više načina jer osim što dio stvari, poput primjerice čaše vode, možete držati na njemu, ostale stvari možete pospremiti u ladicu.

Naravno, nije praktičnost glavni razlog zbog kojeg je ovaj stolić privukao toliko pažnje, nego je to njegov neodoljivi izgled.

Bijeli stolić stoji na četiri elegantne drvene noge, a detalj koji ga čini još posebnijim jest rupičasta ladica napravljena od pruća. Veliki je plus i njegova cijena od samo 20 eura (149,05 kn) zbog koje će se taj elegantni komad namještaja sigurno naći u mnogim domovima.

U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da je u samo jednom danu stolić na Instagramu prikupio 12 tisuća "lajkova" i hrpu oduševljenih komentara. I, naravno, iako se službeno radi o noćnom stoliću, možete ga uklopiti u svoj dom gdje god vi to poželite.

Ako ga od svojih gostiju ne želite skrivati u spavaćoj sobi, pronađite mu mjesto u dnevnom boravku. Izgledat će jednako sjajno.

Noćni stolić oduševio je mnoge Noćni stolić oduševio je mnoge (Foto: Primark)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju