Trendovi dolaze i odlaze, ali Harry Potter čvrsto stoji na listi svjetskih fenomena pop kulture. Bez obzira na to u kojoj smo životnoj dobi, najpopularnijeg čarobnjaka na svijetu uvijek volimo pogledati. Poseban je doživljaj zavaliti se pod dekicu, skuhati čaj i uživati u prizorima koji su inspirirani maštom briljantne J.K. Rowling.

Galerija Harry Potter izložba u Beču Harry Potter izložba u Beču - 1 Harry Potter izložba u Beču - 2 +15 Scene iz filmova o Harryju Potteru

Kako bi iz prve ruke upoznali Harryja, Rona i Hermione, ne morate na putovanje u Hogwards, jer se u Beču sprema interaktivna izložba koja slavi poznate trenutke, likove, zvijeri i okruženja koje smo obožavali pratiti u brojnim nastavcima Harryja Pottera.

Harry Potter: The Exibition je revolucionarna putujuća izložba koja će vam predstaviti Harryja i ostale likove na isti, ali ipak malo drugačiji način.

Pomoću impresivne tehnologije i dizajna, moći ćete zaviriti u čarobni svijet omiljenih likova, a najviše će vas oduševiti snažno pripovijedanje i inovativna interaktivna tehnologija te originalni kostimi i rekviziti.

Harry Potter izložba u Beču - 3 Scene iz filmova o Harryju Potteru (Foto: Profimedia)

Organizatori su se potrudili da se čarobni i stvarni svijet na kratko spoje i omoguće posjetiteljima neko sasvim drugačije iskustvo.

Odaberite svoju omiljenu Hogwarts kuću, štapić i zaštitnika kako biste započeli personalizirano putovanje kroz ovu sveobuhvatnu izložbu. Spustite se u Hagridovu ogromnu stolicu, ugurajte se u ormarić ispod stepenica i vježbajte svoje Quidditch vještine bacajući quaffle dok prolazite kroz ekskluzivna iskustva i detalje snimanja filmova iza kulisa, stoji na službenim stranicama izložbe.

Ako želite doživjeti ovo čarobno iskustvo, zapišite datum 16. prosinca i zaputite se u Austriju, do predivnog METAStadta, gdje će se održati izložba.

Harry Potter Od čarobnog štapića do perona 9 i 3/4: Napravite sami "čarolije" za zabavu u stilu Harryja Pottera

Iako je zimi poseban doživljaj upoznati Harryja, izložba traje do 19. ožujka 2023. pa imate dosta vremena za organizaciju ovog čarobnog izleta!

Harry Potter izložba u Beču - 2 Scene iz filmova o Harryju Potteru (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju