Svijeće su danas dio mnogih važnih događanja, među kojima su i vjenčanja. Dok ih neki koriste kao zahvalnice, drugima su omiljena opcija za dekoraciju.

Galerija Mirisne svijeće idealan su izbor za vjenčanja Mirisna svijeća božur +0 Mirisna svijeća champagne rose

U svakom slučaju, mirisne svijeće definitivno su detalj kojim možete uljepšati jedan od najvažnijih dana u vašem životu.

Radionica u kojoj je pravljenje svijeća prava mala umjetnost je ona iza koje stoji obitelj Vatovac.

Franka Vatovac Tomičić ponosno je nastavila tradiciju svoje obitelji, koju su davne 1937. godine započeli njezini baka i djed, a ponudu svijeća ovaj zagrebački brend stalno nadograđuje novim mirisima koji oduševljavaju ljubitelje ovih svijeća izrađenih s puno ljubavi i pažnje.

Mi smo ovaj put odlučili izdvojiti elegantne svijeće koje će biti idealan izbor za već spomenuta vjenčanja, ali i druge romantične prigode.

Prva je mirisna svijeća božur za koju njezini tvorci kažu da svojim mirisom popravlja raspoloženje, opušta, odvodi vas na mjesta o kojima maštate...

Ženstven i opuštajući miris božura, kojeg se naziva i kraljem cvijeća, istovremeno je snažan i nježan, a svijeća s mirisom božura priuštit će vam vraćanje u dane bezbrižnog djetinjstva i ležanja u travi.

Mirisna svijeća božur Mirisna svijeća božur (Foto: svijece-vatovac.hr)

Druga svijeća kombinira miris čempresa i smokve. Radi se o spoju koji predstavlja esenciju mediterana i koji će vas, poručuju iz svijeća Vatovac, odmah teleportirati u ljetnu noć uz more.
Osim toga, miris čempres i smokva ima terapeutski učinak i potiče maštu.

Među ljubiteljima svijeća sigurno će se naći i oni koji će se zaljubiti u svijeću champagne-rose. Radi se o unikatnoj, ručno izrađenoj svijeći u koju su uronjeni pupoljci perzijske ruže, a njezina čarolija se krije u mješavini bogatih nota. Gornje note čine bergamot, crni papir i đumbir, sredinu kompozicije čine ruža i jasmin, a u bazi je egzotično drveće i mošus.

Mirisna svijeća champagne rose Mirisna svijeća champagne rose (Foto: svijece-vatovac.hr)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju