Odlična novost stiže iz radionice Svijeća Vatovac. Naime, omiljeni zagrebački brend svijeća pokrenuo je webshop

Kao i mnoge kreativne priče, i priča malog zagrebačkog brenda Svijeće Vatovac ima lijepu, zanimljivu, pa čak i pomalo nostalgičnu povijest. Kada su jedni baka i djed prije točno 80 godina pokrenuli svoj obrt s proizvodnjom svijeća, možda i nisu mogli predvidjeti kako će on i danas uspješno trajati.

Brend 'Svijeće Vatovac' odsad ima i vlastiti webshop

No, zato su se mogli nadati kako će na njihove temelje, svoje ideje i vizije nastaviti nadograđivati članovi njihove obitelji. Danas to radi njihova unuka Franka Vatovac Tomičić, članica treće generacije, koja u pravom obiteljskom duhu uz pomoć supruga Lovre i jednih malih ručica svakodnevno osmišljava, modelira i proizvodi svijeće, kao i razne druge predmete koji naš život i svakodnevicu naših najmlađih čine potpunom.

Nasuprot tradiciji koju i dalje njeguje, cijelom brendu također je dala vlastiti, moderni pečat. Najvažnija novost koja stiže iz radionice Svijeća Vatovac ovih dana, jest to da je pokrenut webshop u kojem ćete od sada moći kupiti sve Frankine proizvode, ručno rađene s mnogo ljubavi i pažnje, čak i ako niste u Zagrebu gdje se obrt i nalazi. I upravo je to Frankina misija koju ne skriva – učiniti svoj dizajn i svoje proizvode lako dostupnima svakom domu u svim krajevima Hrvatske.

Osim svijeća, u webshopu se mogu naći i mekane dekice, jastuci, plišani zeko te košulje i maramice za krštenje

Jednom kada se upoznate s njezinim divnim mirisnim svijećama iz kolekcije HOME, nećete im više moći odoljeti. Jedinstveni mirisi smokve, svježe opranog pamuka ili dječjeg pudera, probudit će pozitivne emocije u svakome, a nježna, tinjajuća svjetlost ovih elegantnih svijeća ispunit će dom toplinom.

Sve svijeće iz Svijeća Vatovac ekološki su i zdravstveno prihvatljive, pa tako i one kojima kupci već godinama poklanjaju povjerenje za najposebnije prigode u svom životu, a to su vjenčanja i krštenja. Također, svijeće se mogu personalizirati te tako postati trajne uspomene i jedinstveni pokloni.

Osim svijeća u webshopu se mogu pronaći košuljice i maramice za krštenje, plišani zeko, jastuk u obliku zvijezde te mekane dekice nastale u domaćoj pletionici vune.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju