Lako moguće da kuhinju kako ju je uredila Željka Čolaković iz Okešinca, malog sela nadomak Ivanić-Grada, još niste vidjeli. Njezina kuhinja zelene boje s primjesom žute u kombinaciji s ljubičastim pločicama otkriva Željkinu veselu i pozitivnu narav, a posebnom je čini i velika slika plavih ivančica postavljena iznad sudopera.

Galerija Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 9 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 6 Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 2 +5 Svoju svjetlozelenu kuhinju Željka je ukrasila žutim detaljima

Moja kuhinja je vesela, izmami vam osmijeh na lice čim uđete u nju, a pogotovo kad ju sunce obasja. Tada izgleda kao da je suncem okupana i obožavam u njoj provoditi vrijeme, kaže nam Željka Čolaković, zaposlena majka i supruga koja sa suprugom i dvije djece živi u kući u selu Okešincu nadomak Ivanić-Grada.

Kada je uređivala svoju kuhinju, vodila se time da joj bude praktična i da ima puno mjesta u njoj, a kako je jako vesela i pozitivna osoba, birala je vesele boje za prostor u kojem najviše boravi.

Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 3 Svoju svjetlozelenu kuhinju Željka je ukrasila žutim detaljima (Foto: Privatne fotografije)

Koliko god težak dan imala na poslu, mogu uvijek računati na svoj mali kutak u domu koji će me razveseliti i izmamiti mi osmijeh, dodaje. Svoju kuhinju svjetlozelene boje ukrasila je žutim detaljima, zelena je boja nade, a žuta boja sreće. Kako voli i ljubičastu, odlučila se za pločice u toj boji, a detalji cvijeća zaokružili su tu njezinu ideju.

Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 1 Željkina obitelj obožava njihovu kuhinju jer je vesela i svi vole biti dio pripremanja ručka ili večere (Foto: Privatne fotografije)

Slika plavih ivančica koju imam u kuhinji posebno mi je draga, mada mi se na prvu i nije baš uklopila, ali kad sam dodala još žutih detalja bio je onda to pun pogodak, otkiva. Željkina obitelj obožava njihovu kuhinju jer je vesela i svi vole biti dio pripremanja ručka ili večere, sve im je pri ruci i praktična je.

Sedam vaših kuhinja u koje smo se zaljubili u 2022. godini Matea je uz pomoć stolara preuredila svoju kuhinju u pastelnu boju Božićno uređenje kuće i okućnice Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 2 Stan Vanje Šego u Čitluku - 7 +4 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 5

Uređenje kuhinje: Tri boje koje će dominirati u 2023. godini U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja +10 U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja

Drugi baš i nisu oduševljeni jer živim na selu i njima je to malo previše boja, a i nikad nisu vidjeli ovakvu sliku u kuhinji, kod nikoga, samo kod mene i zato mi je to posebno. Ali ne zamaram se kritikama jer mi smo jedna vesela obitelj i pravi smo gurmani, uostalom o ukusima se ne raspravlja, kaže Željka Čolaković iz Okešinca koja sa suprugom dijeli kućanske poslove pa tako oboje podjednako borave u kuhinji. Oboje vole kuhati, suprug je više za jela koja se duže kuhaju jer je pedantan, a Željka je zadužena za nešto na brzinu i za kolače.

Pripremamo i peciva i kruh, ma sve što nam se jede jer obožavamo kuhati, veselo će simpatična Željka.

Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 4 Kako je jako vesela i pozitivna osoba, Željka je birala vesele boje za prostor u kojem najviše boravi (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju