Jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca počeo je sa širenjem svojeg poslovanja u Hrvatskoj.

Nakon 9 uspješnih godina na hrvatskom tržištu, međunarodno poznati Harvey Norman 26. studenog otvorio je vrata svoje nove poslovnice u Puli, u Ulici Rimske centurijacije. Na više od 7400m², stilski uređena i inovativna trgovina, svojim posjetiteljima nudi veliki izbor kvalitetnih proizvoda na odjelima namještaja, spavaćih soba, informatike, audio-video uređaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata te ekskluzivnih kuhinja.

Izazovno doba pandemije onemogućilo je veliku proslavu prilikom otvorenja, no svečano se otvorenje uz poštivanje svih epidemioloških mjera ipak održalo. Osim širokog asortimana, otvorenje u vrijeme Black Fridayja donijelo je i brojne velike popuste i promocije za kupce, stoga ne čudi što je privuklo mnoge zainteresirane posjetitelje zapadne Hrvatske.

Međunarodni trgovački lanac Harvey Norman nastao je u listopadu 1982. u Sydneyju u Australiji, a prvu trgovinu su otvorili Gerry Harvey i Ian Norman. 1987. godine poduzeće se svrstalo na australsko burzovno tržište, što je postalo i odskočna daska za njegovo širenje. Danas Harvey Norman broji više od 300 poslovnica na različitim kontinentima diljem svijeta. U Zagrebu se prvi Harvey Norman otvorio 2011. godine u trgovačkom centru King Cross. U susjednoj Sloveniji trenutno posluje 5 poslovnica, a u narednih par godina poznati australski brend planira doseći taj broj i u Hrvatskoj.

U raznolikoj i prvoklasnoj ponudi Harvey Norman poslovnica u Hrvatskoj možete pronaći sve za vaš dom na odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike, mali kućanskih aparata, informatike, te audio video uređaja. Posebnost ovog australskog brenda najviše se ističe u odjelu namještaja.

Ekskluzivni njemački i talijanski brendovi poput Polipola, Castelo Sofa, Estro, Lifestyle i sl. uz vrhunski i jedinstven dizajn nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Osim izložbenih primjeraka koje imate prilike vidjeti u poslovnici, Harvey Norman nudi mogućnost i jedinstvene usluge dizajniranja vašeg unikatnog namještaja (garniture, kreveta, ormara, madraca ili dječje sobe). Po mjeri možete kreirati i idealnu kuhinju, a u ponudi su GoldLine, Sphera, Jela i Veneta Cucine koje nude svoje brojne kreativne mogućnosti i impresivan dizajn. Prilikom Vaše kupovine na raspolaganju Vam su naši stručni prodavači Harvey Normana kako biste što jednostavnije kreirali svoj dom iz snova.

Nova trgovina kupcima iz zapadne hrvatske omogućila je interaktivnu šetnju kroz naprednu tehnologiju, mogućnost pronalaska savršenog madraca isprobavanjem raznih modela ili obilazak namještaja i kuhinja za prikupljanje inspiracije. Priliku da se sami uvjerite u kvalitetu i jedinstven dizajn proizvoda imate svaki dan od 9 do 21 sat te nedjeljom do 20 sati u ulici Rimske centurijacije 102 u Puli, preko puta Pula City Mall. Osim toga, na raspolaganju vam je Harvey Norman webshop koji je dostupan 24/7 gdje možete provjeriti najbolje ponude i česte akcije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju