Internet traga za prekrasnom damom za koju Brok Neilson iz Queenslanda vjeruje kako je žena njegovog života. Ugledao ju je na u supermarketu Woolworths na odjelu voća i povrća dok je kupovao sa svojim prijateljem

Brok Neilson iz australskog gradića Gold Coast u Queenslandu postao je prava internetska senzacija nakon što je u trgovini ugledao tajanstvenu damu u trgovini Woolworths.

Kratak susret na odjelu svježeg voća i povrća uvjerio ga je da je riječ o sudbini te da je lijepa dama duge kose u kratkim hlačicama i topiću njegova buduća draga.

'Sve se dogodilo na brzinu, bio sam na telefonu kada je prošla pokraj mene. Bila je prekrasna i gledala gljive na odjelu svježeg voća i povrća,' priznao je zaljubljeni mladić.


Njegov prijatelj Blake Mitchell Nicholls je u brzini uspio snimiti fotografiju djevojke s leđa, te ju objavio na facebook stranici trgovine sa sljedećom zamolbom.

'Bio sam u Woolworthsu večeras u sedam sati i 38 minuta sa svojim prijateljem Brokom, i kupovao svježe namirnice za piletinu s maslacem, kada je on primijetio djevojku njegovih snova. Djevojko, koja si kupovala gljive, ako ovo čitaš, bit ćemo svake večeri u isto vrijeme na ovome mjestu dok se ponovo ne susretnemo.'


Nevina poruka na Facebooku pretvorila se u masovnu potragu na internetu s hashtagom #hopeforbrok (nada za Broka) kojeg su mnogi ljudi podijelili na svojom društvenim mrežama u svega nekoliko sati. Pogledajte ovdje kako je izgledala holivudska potraga za djevojkom iz zagrebačkog noćnog tramvaja.

I dok su neki okarakterizirali ovaj potez simpatičnim i romantičnim, drugi su počeli kritizirati za digitalno uhođenje i uznemiravanje.

'Ovo graniči sa seksualnim uznemiravanjem. Kako znaš da je ovo djevojka tvojih snova, ako nisi s njom prozborio ni riječ?' samo je jedan od mišljenja komentatora, koji su se zapitali i nije li ovo neki marketinški trik za reklamiranje spomenutog lanca supermarketa.

 

 

A photo posted by Daisy Braid (@daisy_braid) on


Oba mladića su se ogradila od Woolworthsa te javno rekla kako nisu u nikakvom dogovoru s njima. Woolworths je s druge strane na svojoj Facebook stranici uputio svoje službeno mišljenje o cijeloj situaciji.

'Pozdrav, Blake. I dok smo više zainteresirani za povezivanje tvojeg prijatelja Broka sa savršenim komadom piletine i lovora za stvaranje curryja iz snova, mislimo da si ti odličan prijatelj. Sljedeći puta reci Broku da ne bude bojažljiv, neka se okuraži i pozdravi djevojku. Čujemo da ljubav raste na odjelu voća i povrća.'

Što mislite o mladićima iz Queenslanda?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju