Nakon kratkotrajnog osvježenja zbog kojeg su neki posegnuli i za dugim rukavima, meteorolozi najavljuju ponovni rast temperatura zbog kojeg ćemo se vratiti klasičnoj ljetnoj odjeći


Kada temperature porastu u termometru, stručnjaci savjetuju odijevanje laganih i prozračnih materijala koji dopuštaju koži da diše. Odjevni komadi od trapera zato se ne preporučuju za modne igre.

Međutim, traper itekako ima svoje mjesto u ljetnim street style kombinacijama.

Potvrdila je to i tajanstvena dama iz Skradina koja je neporubljenu mini suknju od trapera sparila s jednostavnom topom bez rukava i srebrnim natikačama ravnih potplata.

Modni brendovi znaju da se od omiljenog trapera mogu raditi efektne mini suknje, kratke hlačice ili pak haljine koje se izvrsno sparuju s majicama, bluzama i ljetnom obućom.

Najbolje od svega? Uz najlonke, tajice i čizmice visokih sara ti se modni komadi mogu odlično iskombinirati i u hladnijim jesenskim mjesecima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko traper suknji po uzoru na tajanstvenu brinetu iz Skradina koje se mogu nositi u ljetnim i jesenskim mjesecima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju