Sunčano vrijeme u Dubrovniku izmamilo je brojne šetače na Stradun. Među mnoštvom zaigranih modnih izdanja posebnu pažnju plijenila je tajanstvena dama u ružičastom kaputu

Galerija


Jednostavnost i elegancija ključ su dobrog stila koji nikad ne izlazi iz mode i koji uvijek mami poglede. Potvrdile su to brojne dame u povijesti mode, a to se zlatno pravilo dokazuje i na hrvatskim ulicama i trgovima.

Na Stradunu ovoga je tjedna pažnju plijenila elegantna brineta u dobro krojenom ružičastom kaputu koji je naglasio njezinu ženstvenu siluetu.
Brineta sa Straduna - 7
Brineta sa Straduna - 7 (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL / internetske stranice proizvođača)

Jednostavan odjevni komad, dama iz Dubrovnika nadopunila je čizmama visokih sara, elegantnom torbicom brenda Liu Jo, kao i predimenzioniranim šalom iz jesensko-zimske kolekcije Jolie Petite iz 2015. godine.

Tajanstvena dama pogled je sakrila sunčanim naočalama, a nekolicina prolaznika komentiralo je kako izgleda baš poput hrvatske pjevačice Severine.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte žentvene kapute po uzoru na damu sa Straduna.

Brineta sa Straduna - 4
Prolaznici su zapazili da zagonetna dama sa Straduna nalikuje na Severinu Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ Grgo Jelavic/PIXSELL /Goran Jakus/PIXSELL