Jeste li se ikada okrenuli za damom na cesti i poželjeli je pitati gdje je kupila cipele, torbicu, hlače ili neki drugi odjevni komad? Tajanstvena dama iz Rijeke probudila je takvu želju u slučajnim prolaznicama odabirom vrlo popularnog modela gležnjači

Galerija Street style Rijeka - 1 Street style Rijeka - 3 Street style Rijeka - 2 +4 Stradivarius gležnjače, 449,90 kn
Otkako je Givenchy 2016. izbacio na tržište svoje Elegant kožnate gležnjače ravnih potplata s četiri kopče i mnoštvo zakovica, za njima ne prestaju uzdisati slavne blogerice i trendseterice.

S obzirom na to da je riječ o modelu koji se prodaje po cijeni od oko 8000 kuna, ne čudi što su njegove kopije po 15 puta nižoj cijeni preplavile svjetske ulice i trgove. Givenchy gležnjače Elegant Givenchy Elegant gležnjače, 8448 kn (Foto: fwrd.com)
Kopije ovog popularnog "rock and roll“ komada mogu se naručiti preko internetskih trgovina poput Asosa, River Islanda ili pak Style Snatchersa, a svojevrsne verzije mogle su se pronaći i u Stradivariusu ili Mangu.

Njihovim čarima nije odoljela ni tajanstvena plavuša iz Rijeke, koja je centrom grada prošetala u zanimljivoj modnoj kombinaciji koja je privlačila pažnju obaju spolova, a pogotovo žena.

Gležnjače ravnih potplata sparila je s minisuknjom od trapera, crnom dolčevitom i sivim zimskim kaputom, a cijelu je kombinaciju podigla kožnatom torbicom i predimenzioniranim šalom.

Potražili smo u internetskim trgovinama nekoliko modela popularnih gležnjača po uzoru na one koje nosi lijepa dama iz Rijeke. Street style Rijeka - 2 Plavokosa dama iz Rijeke u kopijama popularnih Givenchyjevim gležnjačama (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju