Biti zadovoljon svojim tijelom je subjektivan doživljaj i ne bi smio biti određen brojkom na vagi, niti onime što drugi misle o vama. Ove filozofije drži se lijepa Francuskinja Kristina Saniel koja svojim Instagramskim računom želi osnažiti žene i potaknuti ih da se bolje osjećaju u svojoj koži

Misliš da trebaš imati 46 kilograma da bi bila lijepa? Ili da imaš izražene trbušnjake kao čokolada?

Je li to ljepota žene? Pogrešno! Biti prekrasan je prije svega onaj osjećaj da se dobro osjećaš u svojem tijelu i glavi, tvrdi 32. godine stara Kristina Saniel s Francuske rivijere.

Riječ je o fitness blogerici koja savjete o zdravom životu i vježbanju dijeli na svojem Instagramskom profilu kojeg prati više od 102.000 osoba.

Biti prekrasan je jesti sladoled kada to želiš. Biti prekrasan je kada se pogledaš u ogledalo i osjećaš zadovoljstvo iako imaš višak kilograma. Biti prekrasan je biti sposoban uživati bez grižnje savjesti, te naći ravnotežu između života i svojih ciljeva.

Svojim iskrenim priznanjima Kristina želi nadahnuti druge žene da počnu voljeti svoja tijela bez obzira na konfekcijski broj. Iako nikad nije imala problema s kilogramima, Kristina nije bila zadovoljna svojim tijelom. Držala je dijete, brojala kalorije, i neumorno je vježbala.

Prošla sam različite epizode u svojem životu, i najgore mi je bilo kad sam bila najmršavija – imala sam 46 kilograma.

Bila sam frustrirana jer sam nakon posla išla u teretanu, jela sam zdravu hranu, a u smočnici nisam imala ni komadić čokolade, keksa ili slično. Danas si priuštim neko malo zadovoljstvo svaki dan i osjećam se odlično.

Redoviti odlasci u teretani pomogli su joj da očvrsne tijelo i mišiće te da oblikuje svoje tijelo bez velikih promjena u tjelesnoj težini.

Dakako, pazi i na prehranu, a oslanja se na zdrave bjelančevine bogate omega 3 masnim kiselinama poput ribe, maslinovog ulja i orašastih plodova.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju