Nije važno što nosite, nego kako to nosite. Potvrdit će vam ovo i brojni modni znalci. Upravo su stav i samouvjerenost dvije karakteristike koje će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju. Ako se osjećate ugodno u komadima koje nosite i vjerujete u svoje modno izdanje, to će se jednostavno primijetiti na vašem licu.

Galerija Manekenka Stefanie Giesinger u kožnatim bermudama Caroline Daur u kožnatim bermudama Caroline Daur u kožnatim bermudama +3 Noel Berry u kožnatim bermudama

A ako je na njemu još i osmijeh, provjereno najbolji modni dodatak, onda nema greške. Svu moć ovog "dodatka" na zagrebačkoj špici demonstrirala je jedna plavokosa ljepotica koju su fotografi ulovili u centru grada.

Njezina odjevna kombinacija bila je odlična. Spoj ležernih komada u neutralnim smeđim tonovima i klasične bijele košulje šireg kroja pokazao se kao pun pogodak.

Ljepotica sa zagrebačke špice u kožnatim bermudama Ljepotica sa zagrebačke špice u kožnatim bermudama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kožnate bermude već dugo su "must have" među modnim trendsetericama i zvijezdama, a ova šarmantna dama odabrala je model u toploj nijansi smeđe boje te ga nadogradila košuljom ispod koje se nazirao top.

Manekenka Stefanie Giesinger u kožnatim bermudama Manekenka Stefanie Giesinger u kožnatim bermudama (Foto: Profimedia)

Mnoge žene posegnule bi za čizmama s višom potpeticom, ali ona se odlučila za model s predimenzioniranim ravnim potplatom koji je znatno udobniji i savršeno se uklopio među odabrane odjevne komade i dodatke.

I za kraj, tu je taj osmijeh, najveći adut ovog izdanja. Uz ovako dobru energiju, ova mlada dama izgledala bi dobro i da vreću navuče na sebe.

Caroline Daur u kožnatim bermudama Caroline Daur u kožnatim bermudama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju