Audrey Hepburn, ikona stila i jedna od najomiljenijih filmskih diva, bila je visoka 170 centimetara i teška svega 50 kilograma. Kako je održavala takvu besprijekornu figuru, otkrio je njezin sin Luca Dotti

Audrey Hepburn sinonim je za klasiku, eleganciju i bezvremenski stil. Pamtimo je kao modnu ikonu sa savršenim stilom i modnim ukusom, ali i kao izrazito vitku ženu koja se u ono vrijeme putenih ljepotica isticala svojom vretenastom figurom. 

Audrey na prvi pogled možda nije djelovala kao netko tko svakodnevno uživa u hrani, ali filmska diva zapravo je jela sve i posebno je uživala u ugljikohidratima. Ničega se nije odricala, a tajna njezine linije bila je umjerenost i redovita fizička aktivnost.

Audrey Hepburn bila je veliki fan ugljikohidrata. Voljela je talijansku hranu i tjesteninu. Jela je puno žitarica, ne puno mesa i malo po svega

Ljudi misle da je imala poremećaj u prehrani zato što je bila mršava, ali to nije istina. Voljela je talijansku hranu i tjesteninu. Jela je puno žitarica, ne puno mesa i svega po malo, rekao je njezin sin Luca Dotti.

Ljubavni partner Robert Wolders koji je započeo vezu s Audrey 1980. godine otkrio je kako nije nikada bila na dijeti.

Hodali smo kilometrima. Uvijek bi me nadmašila. Imala je zdrav metabolizam, ali nikada nije pretjerivala. Nije držala dijete. Za doručak bismo jeli tamni kruh s pekmezom, za ručak piletinu, teletinu ili tjesteninu, često s povrćem iz našeg vrta. Za večeru bismo često imali juhu s piletinom ili povrćem. Nakon večere pojela bi čokoladu za kuhanje i popila prst-dva viskija, kazao je.

Pogledajte 10 vječnih modnih komada koje smo zavoljeli zbog Audrey Hepburn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju