Pravedne, društvene, karizmatične... Sve su to i još mnogo više horoskopske vage. A kakav je njihov modni stil? Poseban, baš kao i one. Kao jednu od njihovih najvećih mana drugi znakovi uvijek navode famoznu neodlučnost, ali u kontekstu mode ona je zapravo sjajna. Zašto? Zato što vage upravo zbog neodlučnosti imaju bogat ormar prepun raznovrsnih odjevnih komada.

Galerija Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

One uvijek vješto balansiraju između posljednjih trendova i klasike, pa ćete tako, na primjer, u njihovoj garderobi naći sofisticirane neutralne haljine jednostavnog kroja stvorene za sve prigode, ali i najglamurozniju večernju varijantu šljokičaste haljine u nekoj ludoj nijansi.

Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade (Foto: Shutterstock)

Vage uvijek znaju kada se trebaju stopiti s okolinom, a kada je prava prilika da se istaknu i zablistaju. U skladu s tim stvaraju svoje odjevne kombinacije.

Uvijek posjeduju neke komade kojima su vjerne bez obzira na sve. Jako paze na kvalitetu i ona im je zapravo važnija od kvantitete.

Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage (Foto: Shutterstock)

Vage su onaj tip znaka koji će si radije priuštiti jedan bolji i kvalitetniji komad koji će moći nositi godinama umjesto nekoliko trendi komada koji će se iznositi za jednu sezonu i pasti u zaborav. Bež baloner ili kaput, strukturirani blejzer, neka omiljena košulja ili haljina – sve to može biti njihov favorit u ormaru kojem će se uvijek vraćati.

Preferiraju eleganciju i sofisticiran izgled u gotovo svim prilikama, ali to ne znači da se ponekad neće odmaknuti od klasike i posegnuti za nekim modernim rješenjem. Naravno, sve je to uvijek prilagođeno njihovu stilu i osobnosti, pa ćete i dalje odmah moći prepoznati da se radi o vagi.

U njihovu ormaru najčešće ima vrlo malo mjesta za ležernu sportsku odjeću jer nju najmanje vole.

Crno od glave do pete - kombinacija koju bi odobrila većina vaga Crno od glave do pete - kombinacija koju bi odobrila većina vaga (Foto: Shutterstock)

Poznato je da obožavaju sve nijanse plave boje, a velike su ljubiteljice kremastih i ružičastih nijansi. Kada su u pitanju uzorci, itekako ih vole, ali nikako one pomalo agresivne uzorke koji u potpunosti preuzmu kombinaciju.

Vage su...

glasova:

Kod njih je sve stvar balansa, a to vrijedi i za modni stil. S jedne strane, nosit će vrlo stroge krojeve, a s druge strane obožavaju i lepršave prozračne modele.

U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici U njihovoj garderobi najviše su zastupljeni svestrani i elegantni komadi (Foto: Shutterstock)

Vage najčešće ne kupuju impulzivno, nego ciljano i promišljeno. Znaju točno što žele i kad dođu u trgovinu, lako odmah skeniraju ponudu i uoče ono što traže bez ičije pomoći.

Vage vole nenametljive uzorke Vage vole nenametljive uzorke (Foto: Shutterstock)

Sjajan primjer podvojenosti njihova stila dva su oskarovska izdanja jedne slavne vage, glumice Gwyneth Paltrow. Ona je 2002. sve iznenadila svojim odabirom crne haljine Alexandera McQueena kojom je, prema vlastitim riječima, željela donijeti malo punka na dodjelu. Deset godina kasnije oduševila je u bijeloj kreaciji Toma Forda, prekrasnoj haljini s plaštem koja se isticala upravo po svojoj jednostavnosti.

Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. i 2012. godine Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. i 2012. godine (Foto: Guliver Images)

10 parfema koji će vas oduševiti ako ste horoskopska vaga Nishane Nanshe Prada Prada Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 +8 Naomi Campbell Naomi Campbell

Galerija Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju