Ljubitelji popularne televizijske emisije Keeping Up With The Kardashians znaju da slavne sestre pred kamerama često uživaju u velikim salatama, koje su djelomično zaslužne za njihovu fit formu i zdravlje. Kim Kardashian je napokon otkrila što se nalazi u ovim izvorima zdravlja i ljepote


Kim Kardashian
na svojem je Twitter računu priznala da život ne može zamisliti bez velike šefovske salate i kineske pileće salate, koje naručuje iz trgovine Health Nut u Woodland Hillsu u Kaliforniji.

Omiljene salate sestara Kardashian bogate su prehrambenim vlaknima koji potiču probavu, vitaminima i mineralima, kao i visokim postotkom proteina koji brzo zasićuje i čini kožu lijepom i elastičnom.

Šefovska salata sastoji se većinom od mješavine zelene salate kristalke i iceberga, u koju su dodani komadići mozzarelle, rajčice, kriške avokada, nepržene sjemenke suncokreta te nešto klica.

Kineska pileća salata ima istu zelenu bazu, no u nju su dodane komadići kuhane piletine, kineski hrskavi rezanci, ukiseljeni komadići đumbira te mrkve.

U originalu su obje salate začinjene domaćim dresingom iz Health Nuta, no najbolje ih začiniti s minimalno masnoće i začine – najbolje s tek par kapi maslinovog ulja.

U ovim salatama sestre uživaju nekoliko puta tjedno. Riječ je o zdravim obroku s visokim postotkom proteina i prehrambenih vlakana, te manjom količinom ugljikohidrata, koje iste zaokružuju ukusnim Mango Greentinijima, odnosno zelenim čajem s dodatkom soka od manga i meda.

U videu pogledajte kako pripremiti ove salate i čaj u vlastitom domu, s par ukusnih iznenađenja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju