Sa željom da naš najvjerniji prijatelj pas uživa samo u najboljem i najugodnijem osmišljen je brend Qushin u čijoj su ponudi jastuci i prostirke za pse. Osim što će svojom izuzetnom mekoćom ljubimcu pružiti idealno mjesto za ležanje i odmor, ovi proizvodi savršeno će se uklopiti u svaki dom

Qushin jastuci i prostirke za pse novost su na domaćem tržištu, a brend je pokrenula poduzetnica Iva Goluža sa željom da svaki psić uživa samo u najboljem, pa tako i njen Baku. Jastuci u tri veličine i devet različitih dezena punjeni su najmekšim punjenjem dok je prostirke lako ponijeti sa sobom kamo god pošli.

Jastuci u tri veličine i devet različitih dezena punjeni su najmekšim punjenjem dok je prostirke lako ponijeti sa sobom kamo god pošli

‘Qushin je nastao sa željom da prije svega svom Baku stvorim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igram’, objašnjava Iva Goluža, po majci Istrijanka, dodajući kako ju je u odabiru imena brenda upravo vodila ljubav prema Istri.

Sve navlake za Qushin jastuke su sašivene od 100% pamučnih tkanina, osim navlake na jastuku namijenjenom psima u izvanjskim prostorima.

Riječ je o Qushin Militar jastuku, napravljenom od čvrste poliesterske tkanine koja ne propušta vodu. Jastuci su dostupni u tri sveličine S/M - 55x75x13 cm, M/L - 70x95x14 i L/XL - 85x115x15 cm, ali moguće je proizvesti i jastuke po narudžbi.

NEPROMOČIVI I SAVRŠENO UDOBNI

Punjenje Qushina zaštićeno je nepromočivom navlakom od mikrofibre, koju je dovoljno prebrisati vlažnom krpom ako se smoči ili zaprlja. Za savršenu udobnost i mekoću jastuci su punjeni 100% silikoniziranim poliesterskim kuglicama koje se optimalno raspoređuju po jastuku i tako psima pružaju savršenu udobnost.

Iva nije zaboravila ni one koji svoje pse voze sa sobom u automobilima. Za njih je osmislila prostirke Qushin 2go koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kamo god išli, a moguće ih je jednostavno rasprostrijeti na sofu ili kauč na kojem se odmara ljubimac.

Prostirke su sašivene od istog materijala kao i jastuci, no punjeni su PES vatom, što ih čini lakima za složiti i ponijeti.

Qushin jastuke po cijenama od 389 kuna do 699 kuna te prostirke po cijeni od 219 kuna moguće je kupiti na stranici www.qushin.com, a uskoro i u zagrebačkom showroomu u Dobojskoj 36b.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju