Ako želite ozbiljnu vezu u kojoj će vam partner biti 100 posto predan, a to ne dobivate od njega i zato ste nesretni? Onda je krajnje vrijeme da razmislite o tome trebate li uistinu biti s njim. Mnogi muškarci emotivno su nedostupni, a u nastavku pročitajte koji su to znakovi koji će ga na vrijeme ‘raskrinkati’


1. Direktno vam govori da ne traži vezu. Iako vaš odnos vjerojatno izgleda baš poput veze, to što ga on nema potrebe ‘definirati’ znači da želi imat sve opcije otvorene. Nema namjere biti predan samo vama i ako vam to otvoreno kaže, a vama to ne odgovara – prekinite taj odnos i poštedite same sebe potencijalne patnje.

2. Obožava vas ‘loviti’, ali kada odgovorite pozitivno on gubi interes. U pitanju je klasična približavanje-odguravanje strategija svakog muškarca koji nema ozbiljne namjere prema vama. Lovit će vas dokle god se vi opirete, a kada popustite onda smanjuje intenzitet komunikacije i povlači se.

3. Njegove riječi ne podudaraju se s njegovim djelima. Odveo vas je na romantični vikend na kojem ste se sjajno proveli, a onda bez objašnjenja otkazao sve vaše planove za idući tjedan i uopće se niste vidjeli.

Šalje vam signale koje ne možete dešifrirati jer jedan dan govori nešto lijepo, a onda drugi dan ‘krene’ u potpuno drugačijem smjeru. Nikada s vama ne razgovara o budućnosti. Sve su ovo znakovi da niste pretjerano važan faktor u njegovom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju