Većina ljudi reći će kako im je ljeto najdraže godišnje doba i općenito će topliji dio godine naglasiti kao najbolji. Međutim, mnogim ljubiteljicama mode jesen i zima puno su draža godišnja doba. Naravno, razlog za to je slojevito odijevanje. Koliko god ljeto bilo divno, jesensko-zimska sezona ipak je uzbudljivija jer koristimo puno više odjevnih komada i dodataka u svim svojim kombinacijama.

Galerija Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice Dama sa zagrebačke špice u sjajnoj i skladnoj jesenskoj kombinaciji +1 Naočale modne kuće Celine

I dok tijekom ljeta s kombiniranjem često ne idemo dalje od spajanja haljine, sandala i torbe, svako modno izdanje za sezonu u kojoj se trenutno nalazimo ipak zahtijeva više planiranja.

Upravo je to ono što odgovara obožavateljicama modnih igara. Slojevite kombinacije definitivno su zanimljivije pa su tako i trenutna street style izdanja raznolikija. Jedno odlično jesensko izdanje snimio je i naš fotograf na zagrebačkoj Ilici.

Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Mlada dama odjenula je dugačku lepršavu suknju s cvjetnim uzorkom i spojila je s voluminoznom bluzom krem nijanse ukrašenom volanima.
Kaput midi kroja od lažnog krzna, također u krem nijansi, sjajno se uklopio u ovu skladnu i vidno udobnu kombinaciju.

Ispod suknje su izvirivale čizmice svijetlije zelene nijanse s višom blok potpeticom.

Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Vigor Klaić/Zadovoljna.hr)

Kada su u pitanju modni dodaci, crna torba ostala je u sjeni sunčanih naočala. Obožavani model modne kuće Celine s prepoznatljivim debelim okvirom od celuloznog acetata posljednjih je godina jedan od najtraženijih, a koliko je efektan i koliko podiže svaku kombinaciju definitivno je pokazalo i ovo izdanje.

Sunčane naočale modne kuće Celine Sunčane naočale modne kuće Celine (Foto: NET-A-PORTER)

Naočale modne kuće Celine Naočale modne kuće Celine (Foto: NET-A-PORTER)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju