U Kopenhagenu, glavnom gradu Danske, održava se Tjedan mode proljeće/ljeto 2021., što je bila prilika da Dankinje pokažu svoje najbolje street style kombinacije.

 

Danci, već godinama na vrhu najsretnijih ljudi na svijetu, uvijek nas intrigiraju i privlače svojim načinom života i razmišljanja. Nema sumnje da od mudrih i vrlo zanimljivih Danaca možemo stalno nešto učiti, pa čak i o modi.

Inspirativne su i ulice ove moćne zemlje na kojima smo pronašli originalne i vrlo nosive street style kombinacije koje su Dankinje izabrale za dolazak na Tjedan mode koji se trenutačno održava u danskoj prijestolnici Kopenhagenu.

Dankinje vole udoban i praktičan stil, ali i da sve to skupa izgleda vrlo estetski i skladno. Tako se ne libe na Tjedan mode doći u, primjerice, sportskim sandalama uz crop top košulju i široke hlače na crtu.

Slika nije dostupna Mudre Dankinje: 5 savjeta najsretnijih žena na svijetu koje je lako slijediti

Sreća U čemu je tajna? Otkrijte četiri navike zajedničke najsretnijim ljudima

Iako danskim stilom odijevanja prevladavaju bazične boje te malo uzoraka, za posebne prigode žene će odjenuti i šarenu haljinu živih boja kojoj finoću i "ozbiljnost" daju visoki ovratnik, šira ramena i uži kroj.

Kopenhagen ovih dana uživa na ugodnim temperaturama koje se kreću oko 23 stupnja pa su neke gošće Tjedna mode odabrale i čizme i kožnate odjevne komade, s obzirom na to da nije vruće.

Lykke – potraga za najsretnijim ljudima na svijetu Nakon "hyggea" stiže nam "lykke": Što nam donosi novi danski vodič za sretniji život?

Nadahnite se stilom predobro odjevenih Dankinja i u fotogaleriji na početku teksta pogledajte deset najboljih street style kombinacija s ulica Kopenhagena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju