U Kopenhagenu, glavnom gradu Danske, održava se Tjedan mode proljeće/ljeto 2021., što je bila prilika da Dankinje pokažu svoje najbolje street style kombinacije.

 

Danci, već godinama na vrhu najsretnijih ljudi na svijetu, uvijek nas intrigiraju i privlače svojim načinom života i razmišljanja. Nema sumnje da od mudrih i vrlo zanimljivih Danaca možemo stalno nešto učiti, pa čak i o modi.

Inspirativne su i ulice ove moćne zemlje na kojima smo pronašli originalne i vrlo nosive street style kombinacije koje su Dankinje izabrale za dolazak na Tjedan mode koji se trenutačno održava u danskoj prijestolnici Kopenhagenu.

Dankinje vole udoban i praktičan stil, ali i da sve to skupa izgleda vrlo estetski i skladno. Tako se ne libe na Tjedan mode doći u, primjerice, sportskim sandalama uz crop top košulju i široke hlače na crtu.

Slika nije dostupna Mudre Dankinje: 5 savjeta najsretnijih žena na svijetu koje je lako slijediti

Sretna žena Otkrijte četiri navike zajedničke najsretnijim ljudima

Iako danskim stilom odijevanja prevladavaju bazične boje te malo uzoraka, za posebne prigode žene će odjenuti i šarenu haljinu živih boja kojoj finoću i "ozbiljnost" daju visoki ovratnik, šira ramena i uži kroj.

Kopenhagen ovih dana uživa na ugodnim temperaturama koje se kreću oko 23 stupnja pa su neke gošće Tjedna mode odabrale i čizme i kožnate odjevne komade, s obzirom na to da nije vruće.

Lykke – potraga za najsretnijim ljudima na svijetu Nakon "hyggea" stiže nam "lykke": Što nam donosi novi danski vodič za sretniji život?

Nadahnite se stilom predobro odjevenih Dankinja i u fotogaleriji na početku teksta pogledajte deset najboljih street style kombinacija s ulica Kopenhagena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju