Američka glumica Sharon Stone bila je prezenterica na dodjeli nagrada PAMA (Paris Art and Movie Awards) održanoj u Parizu.

Galerija Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 5 Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 1 Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 4 +1 Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 2 Iako je, poput mnogih drugih kolegica, za to događanje u svjetskoj modnoj prijestolnici mogla odjenuti znatno glamurozniju i(li) provokativniju haljinu, slavna 60-godišnjakinja odlučila se za vječnu klasiku i posegnula za – crnom haljinom.
Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 2 Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 2 (Foto: Profimedia)
Njezin izbor sigurno bi odobrila i Coco Chanel. Kada je osmislila malu crnu haljinu, legendarna dizajnerica željela je stvoriti svevremenski komad koji će se moći nositi na bezbroj načina i u svim prigodama. U tome je uspjela i danas je crna haljina sinonim za eleganciju, a kada niste sigurni što biste odjenuli, ona je pravi odabir.

Sharon je svoj model kombinirala s jednostavnim sandalama, a izdanje je zaokružila efektnom maramom ukrašenom biserima i malom torbom s dodatkom tvida.
Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 5 Sharon Stone na dodjeli nagrada PAMA - 5 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju