Zimu je nemoguće zamisliti bez udobnog pletiva koji utopljuje cijelo tijelo. Nosi se sve od mekanih pletenih čarapa od vune koje griju stopala do predimenzioniranih pulovera ili rastezljivih maksi haljina.

Galerija Pletene jakne iz trgovina - zima 2020. - 3 Pletene jakne iz trgovina - zima 2020. - 5 Pletene jakne iz trgovina - zima 2020. - 15 +17 Zara, 229,90 kn

Na tržištu se mogu naći i takozvane jakne od pletiva. Riječ je o debelim vestama na vezanje ili kopčanje koje se su toliko udobne i tople da se mogu nositi preko drugih odjevnih komada kao jakna za odlaske u kupovinu ili obavljanje različitih svakodnevnih stvari.

Slika nije dostupna Tople i mekane: 20 modela haljina od XS do XL veličine udobnih poput najdraže trenirke

Lako se kombiniraju i preko jednostavnih tajica ili trenirka, pa mogu biti i odličan dodatak za boravak kod kuće. Na raspolaganju su jednobojni pleteni modeli koji će se prilagoditi bilo kojem izdanju, ali i oni izraženih uzoraka koji će podići bilo koju modnu kombinaciju.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 20 modela pletenih „jakni“ za svaki dan po cijeni od 141 do 1650 kuna.

Pletene jakne iz trgovina - zima 2020. - 12 s.Oliver, 528 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju