Nasljednica carstva Formule1 vrijeme trenutno provodi na grčkom otoku Mikonosu sa suprugom i svojom kćerkicom Sofijom. U svojem dobro poznatoj maniri sa svojim obožavateljima na Instagramu dijeli fotografije svojih najmilijih u svakodnevnim situacijama


Tamara Ecclestone-Rutland
rado dijeli svoje fotografije na Instagramu, pa nije propustila objaviti i nekoliko sretnih trenutaka s Mikonosa gdje trenutno odmara u krugu najuže obitelji.

Tunike i haljine za plažu obično su napravljene od lepršavih i prozračnih materijala koji dopuštaju koži da diše.

Iako boravi na grčkom otoku koji se smatra centrom ljetne zabave za mlade željne tulumarenja, zgodna mama vrijeme provodi u klasičnim aktivnostima poput kupanja i sunčanja sa svojom kćerkicom Sofijom i suprugom Rayom.

Kako i priliči boravku na visokim temperaturama Tamara uglavnom odijeva oskudne mini hlačice i suknje odnosno bikinije preko kojih navuče samo laganu haljinu ili tuniku.

Tunika za plažu izvrsni je izbor za šetnju jer djelomično štiti tijelo od negativnih sunčanih zraka, ali i skriva tijelo od znatiželjnih pogleda. Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli par modela haljina koji bi bili idealni za šetnju uz morsku obalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju