Otkada je u ožujku prošle godine rodila svoju kći Sophiju bogata nasljednica Tamara Ecclestone u potpunosti se posvetila majčinstvu. Na Instagramu svaki dan objavljuje nove fotografije svoje preslatke djevojčice, a najnovije su uzrokovale malu pomutnju na internetu

Tamara Ecclestone ponosna je mama koja ne može odoljeti objavljivanju fotografija svoje kćerkice Sophije na društvenim mrežama.

Svakodnevno sa svojim obožavateljima dijeli dogodovštine iz života svoje mezimice pa smo nedavno imali priliku vidjeti preslatku djevojčicu na jahanju, u parku, kod frizera, ali i tijekom kupanja s mamom u kadi.

Upravo su te fotografije izazvale pomutnju. Dok su neki komentirali kako je predivno vidjeti nježnu zajedničku fotografiju majke i kćeri, drugi su se zapitali nije li možda ipak neprimjerena s obzirom da se radi o malom djetetu u intimnom trenutku. Sophia je preslatka, ali ovi trenuci trebali bi biti privatni, samo je jedan od komentara.

>>4 slavne dame koje ponosno doje u javnosti

Ovo nije prvi put da je svojim fotografijama uzburkala javnost - prije nekoliko mjeseci objavila je jednu na kojoj doji Sophiju u bazenu. Tada je također dobila dosta negativnih kritika, ali i pozitivnih komentara od žena koje su je pohvalile jer promiče dojenje u javnosti.

Biste li vi objavljivali ovakve fotografije na društvenim mrežama?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju