Tamara i Petra Ecclestone borave u Dubrovniku, a sestre su u srijedu prošetale Stradunom sa svojom djecom.

Galerija Tamara Ecclestone u maksi haljini i japankama šeće Dubrovnikom - 5 Tamara Ecclestone u maksi haljini i japankama šeće Dubrovnikom - 1 Tamara Ecclestone u maksi haljini i japankama šeće Dubrovnikom - 3 +4 Tamara Ecclestone prošetala je Dubrovnikom u maksi haljini i japankama

Lijepo sunčano popodne Tamara i Petra Ecclestone iskoristile su za šetnju dubrovačkim Stradunom, a povele su i svoju djecu.

Starija sestra Ecclestone uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima, a za ovu priliku Tamara je odjenula široku maksi haljinu, idealnu za toplu vrijeme. Lepršava haljina nježno ružičaste boje prošarana je sitnim uzorkom te ima visoke proreze sa strane što je čini dodatno prozračnom i udobnom. Ovaj krasan model koji obožava putenije figure, 35-godišnja nasljednica sparila je s običnim svijetlosmeđim japankama i velikom bijelom torbom modne kuće Chanel.

Tamara Ecclestone: Kratke hlačice i "ne može udobnije" natikače za dolazak u Dubrovnik Tamara Ecclestone stigla je u Dubrovnik sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerima - 12 Tamara Ecclestone stigla je u Dubrovnik sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerima - 11 Tamara Ecclestone stigla je u Dubrovnik sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerima - 2 +6 Tamara Ecclestone stigla je u Dubrovnik sa suprugom Jayom Rutlandom i kćerima - 6

Tamara Ecclestone Tamara Ecclestone: Čizme koje se (ne) isplati nositi uz duge suknje i haljine

Stajling za šetnju Tamara Ecclestone upotpunila je s trakom za glavu, smeđim sunčanim naočalama i tankim narukvicama.

Tamara Ecclestone u maksi haljini i japankama šeće Dubrovnikom - 4 Tamara Ecclestone prošetala je Dubrovnikom u maksi haljini i japankama (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju