Nova TV jučer je u svom studiju predstavila novu sezonu zabavnog showa "Ples sa zvijezdama", koju na malim ekranima gledamo već ove nedjelje. U novoj sezoni omiljenog showa čeka nas puno dobre zabave, ali i neki noviteti.

Galerija Tamara Loos Ples sa zvijezdama Ana Zaninović i Mario Ožbolt +13 Deniss Grgić i Jakov Bjelac

13 parova odmjerit će svoje plesne sposobnosti i zaplesati u dobro nam poznatu avanturu, a osim zanimljivih natjecatelja raznih profila, pažnju će zasigurno privlačiti i novo voditeljsko lice.

Igoru Mešinu ove će se sezone pridružiti Tamara Loos, poznata radijska voditeljica koja je ovom prilikom odlučila stati ispred kamere i sudjelovati u rasplesanoj priči Nove TV.

Za voditeljski debi Tamara je odjenula klasičnu, a istovremeno upečatljivu modnu kombinaciju.

Dobro je poznato to nepisano modno pravilo koje kaže da svaka žena u ormaru mora imati barem jednu crnu haljinu. Taj bezvremenski komad možemo nositi u raznim prilikama, ovisno o detaljima s kojima ga želimo zaokružiti. 

U maloj crnoj haljini domaćeg brenda Larie by Marina Matić zablistala je i Tamara. Haljina je posebna po detalju od tila u predjelu ruku. Još jedan detalj koji je privlačio pažnju su večernje rukavice koje su cijeloj kombinaciji dodale dašak glamura.

Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Los u haljini brenda Lorie (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Za Tamarine odjevne kombinacije zadužen je Marko Grubnić, koji nam je otkrio što nas sve čeka u sezoni koja je pred nama.

Tamarine kombinacije razlikovat će se od kostima Maje Šuput, a gledatelji će sami prosuditi ima li tu sličnosti.

Tamara neće izgledati poput Maje, haljine će biti prilagođene baš njoj, ali će se vidjeti taj šušur i u njezinim haljinama. I za predstavljanje showa dodali smo taj teatralni moment, koji se posebno može vidjeti u gornjem dijelu haljine, rekao nam je Tamarin stilist Marko Grubnić.

U galeriji na početku teksta pogledajte sve parove ovogodišnjeg "Plesa sa zvijezdama". 

Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju