Iza nas je još emisija "Plesa sa zvijezdama". Uskrsno izdanje showa Nove TV donijelo nam je nekoliko zanimljivih noviteta – gledatelji su parovima odabrali ples koji će otplesati i naposljetku postali dio žirija jer su putem aplikacije ocjenjivali svaki nastup.

Galerija Eva Mendes Amy Adams na dodjeli Zlatnih globusa Sofia Vergara na dodjeli nagrada Emmy +12 Sofia Vergara na dodjeli Zlatnih globusa

Kraj emisije uvijek je emotivan jer jedan par napušta show, a ovaj put svoju plesnu avanturu kraju su priveli Petra Kurtela i Damir Horvatinčić.

Želim zahvaliti svima koji su glasali i Novoj TV jer ne znam u kojem bi svemiru mogla vježbati i plesati svaki dan s ovakvim profesionalcem, to je privilegija. Zbog toga mi je najteže jer sutra ne idemo na probu, izjavila je Petra.

Osim sjajnih nastupa naših parova, u svakom novom izdanju emisije imamo priliku vidjeti i odlična modna članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac te voditeljice Tamare Loos.

Franka Batelić u tako nježnom i raskošnom kombinezonu Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama +6 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Za Tamarin stajling brine se Marko Grubnić koji je svoje povjerenje i opet poklonio hrvatskom brendu LARIE dizajnerice Marine Matić čiju je haljinu lijepa Tamara već nosila u jednoj emisiji.

Tamara Loos u haljini brenda LARIE Tamara Loos u haljini brenda LARIE (Foto: PR/Nova TV)

Tada je odjenula grandioznu crnu haljinu, a za uskrsnu emisiju sličan model u predivnoj nijansi ljubičaste boje. Haljina vrlo naglašenog sirena-kroja pristajala joj je kao salivena. Baš kao i crni model, ljubičasti također ima efektne rukave koji doprinose glamuroznom dojmu, a ovaj put istaknula se i sjajna vamp manikura u vatrenoj nijansi crvene boje.

Tamara Loos u haljini brenda LARIE Tamara Loos u haljini brenda LARIE (Foto: PR/Nova TV)

Haljine sirena-kroja čest su gost na crvenim tepisima diljem svijeta. Jedan su od sinonima za glamur i gotovo da nema glumice koja je barem jednom nije odjenula za neku dodjelu nagrada, premijeru, gala večeru ili bilo koju drugu svečanu prigodu.

Angela Bassett na dodjeli Oscara u haljini sirena-kroja Angela Bassett na dodjeli Oscara u haljini sirena-kroja (Foto: Profimedia)

Koje su zvijezde dosad nosile ovaj tip haljine pogledajte u galeriji u kojoj možete pronaći i sva izdanja Tamare Loos iz prethodnih emisija "Plesa sa zvijezdama".

Amy Adams na dodjeli Zlatnih globusa Amy Adams na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju