Iza nas je još jedna emisija "Ples sa zvijezdama". Tema sedme emisije bila je "Noć izazova", a izazove za natjecatelje osmislio je prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz.

Galerija Tamara Loos Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos +5 Tamara Loos u haljini brenda LARIE

Nažalost, netko je i ovaj put morao napustiti show, a publika je odlučila da se od omiljenog plesnog podija opraštaju Dario Zurovec i Helena Janjušević.

Osim u sjajnim nastupima, i ovu nedjelju imali smo priliku uživati u sjajnim modnim izdanjima članica žirija Franke Batelić i Larise Lipovac, ali i voditeljice showa Tamare Loos, za čiji se izgled i ovaj put pobrinuo Marko Grubnić.

Čarobna nedjeljna večer i mistična crna haljina, napisao je Marko na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira s Tamarom.

Voditeljica nosi custom-made kreaciju iza koje stoji hrvatski brend Royal Bride by Ivana Bilić.

Tamara Loos Tamara Loos (Foto: Nova TV)

Radi se o poluprozirnoj crnoj dugoj haljini s povišenim ovratnikom i efektnim mrežastim i svjetlucavim detaljima.

Haljina ima visoki prorez zahvaljujući kojem su do izražaja došle i Tamarine svjetlucave zlatne štikle s vrtoglavo visokom potpeticom.

Tamara Loos i Igor Mešin Tamara Loos i Igor Mešin (Foto: Nova TV)

Uz glamuroznu haljinu koja obiluje upečatljivim detaljima voditeljica je nosila i kosu zavezanu u rep.

Futuristička elegancija: Franka Batelić zablistala u haljini koja spaja dvije odvažne boje Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u 7. emisiji showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić u sedmoj emisiji showa Ples sa zvijezdama +7 Franka Batelić

Ovo izdanje oduševilo je pratitelje Marka Grubnića, koji su ispod objave na Instagramu nizali komplimente.

"Odlično", "Predivna i ona i haljina. Top", "Haljina wow" samo su neki od komentara. U galeriji na početku teksta možete pogledati ovo izdanje, ali i kreacije u kojima Tamara oduševljava od početka showa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju