Franka Batelić jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica. Podjednako oduševljava svojim ležernijim svakodnevnim kombinacijama te glamuroznim izdanjima, u kakvima je imamo prilike vidjeti na posebnim događanjima, a posljednjih tjedana i novoj sezoni zabavnog showa Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Galerija Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u 7. emisiji showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić u sedmoj emisiji showa Ples sa zvijezdama +7 Franka Batelić

Njezina stilistica Jasenka Tudor Bevanda i ovaj put za nju je osmislila odličnu kombinaciju, u kojoj je opet vladala haljina modnog brenda Zanov. U pitanju je makedonski brend iza kojeg stoji hvaljeni dizajner Mitko Zanov.

Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama Franka je nosila haljinu brenda Zanov i u prvoj ovosezonskoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" (Foto: Nova TV)

Prelijepa Franka nosila je njegovu metalik-haljinu u prvoj emisiji nove sezone "Plesa sa zvijezdama", a potom se na 70. Zagrebačkom festivalu pojavila u fantastičnoj bijeloj kreaciji s grandioznim plaštem.

Za novu emisiju "Plesa sa zvijezdama" odabrala je haljinu u kojoj se spajaju dvije dominantne boje. Donji narančasti dio haljine uskog ravnog kroja spojen je s gornjim dijelom, koji čini kontrastni uski top u zlatnoj boji s pripadajućim ovratnikom.

Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u haljini brenda Zanov (Foto: PR/Ivana Dobrovoljec)

Sve tri haljine dio su kolekcije pod nazivom "Nocturnal" za proljeće 2023. godine.

Nakon događaja koji dolaze uz traumatično iskustvo slijedi iscjeljujuće putovanje. Inspiracija za kolekciju Nocturnal 23 temelji se na jednom takvom putovanju i emocijama koje nam pomažu da se nosimo s tim, poput straha, frustracije, ljutnje i tuge. Ono što iskusimo na tom putovanju možda nije uvijek lijepo, ali ta staza vodi nas do moćne energije koja nastaje kako bi nam pomogla da krenemo naprijed, opisao je dizajner kolekciju u kojoj je Franka za sebe dosad pronašla tri sjajne kreacije.

Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u haljini brenda Zanov (Foto: PR/Ivana Dobrovoljec)

Večerašnju je nadogradila narančastim rukavicama napravljenim od istog materijala kao i donji dio haljine te efektnim komadima nakita koje potpisuje bosanski brend Werkstatt, s kojim Franka često surađuje.

Završni dojam tog izdanja pomalo je futuristički, ali istovremeno i vrlo elegantan zahvaljujući upravo dodatku rukavica. Za upečatljiv Frankin make-up s naglašenim očima i ovaj put pobrinuo se vizažist Karlo Rusan (Ruka Beauty).

Kombinacije iz prijašnjih ovosezonskih epizoda "Plesa sa zvijezdama" u kojima je Franka dosad zablistala razgledajte u galeriji.

Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Franka Batelić u tako nježnom i raskošnom kombinezonu Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama +6 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju