Iza nas je još jedna emisija Plesa sa zvijezdama, zabavnog showa Nove TV koji nas svake nedjelje uvodi u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama +7 Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Plesnih parova sve je manje, ali su zato koreografije i plesni koraci sve atraktivniji. Takve su i modne kombinacije koje privlače pažnju i sastavni su dio blještave pozornice popularnog showa.

U jednoj takvoj kombinaciji ponovno je zasjala voditeljica Tamara Loos, čije kombinacije priprema stilist i dizajner Marko Grubnić

U raskošnoj haljini boje slonove kosti, Tamara je izgledala poput moderne princeze spremne za bal.

Upravo je to bio glavni cilj Marka Grubnića, koji se i ovoga puta uhvatio dvojne uloge i složio stajling kojega je sam potpisao.

Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Tamara je sinoć bila moja verzija moderne princeze. Baš poput Pepeljuge, imala je staklene cipele s kristalima. One su se odlično uklopile s kombinezonom koji se nazirao ispod ogromne, balske haljine s korzetom, rekao nam je Marko Grubnić.

Najnovije izdanje Tamare Loos zapravo se sastoji od tri dijela.

Gornji dio čini korzet, donji dio čini šlep izrađen od tila, a ispod raskošne haljine, nalazi se šljokičasti kombinezon koji je, kako nam je objasnio Marko, moderni začin klasičnoj balskoj haljini. 

Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Marko nam govori kako je haljinu radio posebno za Tamaru i Ples sa zvijezdama. Boja je baš posebna, a kristali su se savršeno stopili s Tamarinom puti. Veliku ulogu u cjelokupnom izdanju imala je i frizura oblikovana u visoki konjski rep.  

U donji dio haljine je utrošeno zaista puno materijala, radi se o gotovo sto metara tila. Volani se nalaze iznutra i izvana pa se u ovakvoj haljini zaista teško kretati.

Nismo se štedjeli u donjem dijeluUložili smo jako puno vremena, radnih sati i truda, a rezultat se sinoć mogao vidjeti na malim ekranima. Ovo je jedna od haljina koje ne mogu nastati preko noći. Radili smo je tjednima, govori Marko. 

Mrak haljina u kojoj Franka Batelić izgleda kao milijun dolara Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 4 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 +6 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama

U galeriji na početku teksta pogledajte kombinacije Tamare Loos iz prethodnih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

  Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju