I osma emisija "Plesa sa zvijezdama" ove nedjelje donosi mnoštvo dobre zabave. Sedam preostalih natjecateljskih parova večeras nam pokazuje svoje atraktivne individualne nastupe u sambi, rumbi, valceru i quickstepu, a potom se svi zajedno upuštaju u plesni maraton, tijekom kojeg će istovremeno plesati latinoameričke plesove i moći osvojiti dodatne bodove.

Galerija Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 4 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 +6 Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Franka Batelić i ove nedjelje privlači poglede glamuroznim izdanjem koje je za nju osmislila stilistica Jasenka Tudor Bevanda. Članica žirija "Plesa sa zvijezdama" u osmoj emisiji nosi haljinu s potpisom hrvatske dizajnerice Matije Vuice.

Riječ je o dugoj večernjoj haljini u svevremenskoj crnoj boji te A-kroja, koja na suptilan način naglašava ženstvenu siluetu. Haljina ima V-izrez te je u gornjem dijelu ukrašena svjetlećim aplikacijama.

Model bez rukava upotpunjen je prozirnim rukavicama do iznad laktova, koje cijelom izdanju dodaju dozu eteričnosti.

Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 Franka Batelić u haljini Matije Vuice (Foto: Nova TV)

Rukavice do iznad laktova elegantan su modni dodatak koji ciklički ulazi i izlazi iz mode još od 16. stoljeća. Nosile su ih dame na kraljevskim dvorovima, holivudske dive i prve dame. Taj je modni dodatak bio omiljen ikonama stila Jacqueline Kennedy i Audrey Hepburn, a voljela ih je i Marilyn Monroe.

U posljednje vrijeme bez dugih rukavica nemoguće je zamisliti nijedan relevantniji crveni tepih u modnom kalendaru. Sjajan su dodatak i večerašnjeg izdanja Franke Batelić, koji je dodatno uljepšan statement komadima nakita Swarovski.

Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Prozirne rukavice sjajno su se uklopile u Frankino izdanje (Foto: Nova TV)

Hrvatska pjevačica nedavno je pokrenula vlastiti kozmetički brend po imenu Frankly Good, koji zasad obuhvaća 12 make-up i skincare proizvoda kreiranih s ciljem da podsjete na važnost održavanja jednostavnih, ali zdravih navika u svakodnevnom životu.

Futuristička elegancija: Franka Batelić zablistala u haljini koja spaja dvije odvažne boje Franka Batelić u haljini brenda Zanov Franka Batelić u 7. emisiji showa Ples sa zvijezdama Franka Batelić u sedmoj emisiji showa Ples sa zvijezdama +7 Franka Batelić

Franka Batelić u tako nježnom i raskošnom kombinezonu Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama +6 Franka Batelić u šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama

U večerašnjoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" nosi mat tekući ruž nijanse Dandy Lady i Poppy Field, koje je besprijekorno nanio make-up artist poznatiji pod nadimkom Ruka Beauty. Za sjajnu frizuru, pak, pobrinuo se Marko Svenda.

U našoj galeriji na početku teksta pogledajte što je sve Franka Batelić nosila u ovogodišnjoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV.

Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u haljini Matije Vuice u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju