Probiotici djeluju povoljno na intimno zdravlje žene, a njihovu vrijednost prepoznala je i tvrtka Tosama koja je napravila liniju probiotičkih tampona Natura Femina by ellen

Svaka žena barem se jednom u životu susrela s neugodnim vaginalnim infekcijama, osjećajem peckanja i nelagode. Kako bi žene mogle zaboraviti na sve te tegobe, tvrtka higijenskih proizvoda Tosama proizvela je posebnu liniju tampona s probioticima Natura Femina by ellen koji pouzdano štite u periodu menstruacije i primjereni su za dane sa srednjim do jakim krvarenjem.

Probiotici djeluju povoljno na intimno zdravlje žene, a njihovu vrijednost prepoznala je i tvrtka Tosama koja je napravila liniju probiotičkih tampona Natura Femina by ellen

Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu su: liječenje antibioticima, hormonske promjene, pretjerana i neodgovarajuća higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih infekcija. Pročitajte i 7 najvećih pogrešaka koje svi radimo s tamponima.

Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Djeluju i u vrijeme menstruacije, kada zbog krvarenja nije moguća uporaba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen djeluju dvostruko jer sadrže probiotik, koji održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris, a ujedno su tampon koji pruža pouzdanu higijensku zaštitu u vrijeme menstruacije.

Uz pomoć Natura Femina by ellen probiotičkih tampona možete na prirodan način vratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu. Tosama higijenski proizvodi za žene vrhunske su kvalitete, od 100 posto čistog, organskog pamuka, ne sadrže klor, bojila niti parfeme te su primjereni i najosjetljivijim ženama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju