U utorak je u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema održana svečana premijera dugometražnog animiranog filma "Cvrčak i mravica" Luke Rukavine.

Galerija Tara Thaller Tara Thaller na premijeri filma Cvrčak i mravica Marko Petrić i Tara Thaller +0 Premijera filma Cvrčak i mravica

Prvi hrvatski dugometražni animirani film rađen u tehnici 3D animacije inspiriran je klasičnom basnom, a govori o zabranjenoj ljubavi raspjevanog cvrčka Keta i radišne mravice Antonete.

Inspiriran Ezopovom basnom, film prenosi plemenitu priču o toleranciji i suživotu. Ket je cvrčak koji ima bend i zabavlja bezbrižne kukce u okolici, a Antoneta je mravica koja cijeni rad i disciplinu.

Kad se njih dvoje sretnu, osjete bliskost, pa Antoneta želi pomoći cvrčcima da prežive zimu, ali bez uspjeha. No, kad je otme pokvareni mrav Anteodor, cvrčci predvođeni Ketom priskaču joj u pomoć.

Glavnim likovima glasove su dali glumci mlađe generacije, Tara Thaller, Marko Petrić i Filip Vidović.

Premijera filma Cvrčak i mravica Premijera filma Cvrčak i mravica (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Lijepa Tara na premijeru filma stigla je u dugoj bijeloj haljini kratkih rukava, koja je istaknula njezinu figuru.

Haljinu V-izreza, koja prati liniju tijela, krase efektni, drapirani nabori koji obogaćuju cijelu haljinu, kao i preklop te prorez na donjem dijelu kreacije. Iza haljine imena "Alaya" stoji domaća dizajnerica Diana Viljevac, koja na svojoj stranici navodi da se radi o kreaciji idealnoj za svečane prigode na kojima želite ostaviti dojam. Cijena haljine je 379 eura (2856 kn).

Glumica je elegantnu haljinu uparila sa žutim sandalama na visoku potpeticu, dok je kosu oblikovala u valove.

Fućkaš pravila! Dua Lipa u prozirnoj bijeloj haljini na vjenčanju prijatelja Dua Lipa na vjenčanju Simona Portea Jacquemusa i Marca Maestrija Majka Marcela Maestrija u bijeloj haljini Simon Porte Jacquemus i njegova baka Liline +4 I Jeanne Damas bila je gošća na vjenčanju

Jednostavna i ženstvena kombinacija potvrdila je još jednom da najčešće nije potrebno previše komplicirati s odjevnim komadima kako bismo izgledali najbolje moguće. (Hina/Ma.B.)

Tara Thaller na premijeri filma Cvrčak i mravica Tara Thaller na premijeri filma Cvrčak i mravica (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju