Amerikanaca Seth King ima petero djece i svako jutro jedva ih natjerati da ustanu kako bi ih na vrijeme odveo u školu. To je ponekad teško izvesti i zbog toga klinci često kasne na nastavu. Njihove škole inzistiraju na ispričnicama za kašnjenje, a Seth je njihovom pisanju pristupio na vrlo kreativan način

Seth King svako jutro ima gust raspored: 14-godišnju Sophiju, 12-godišnjeg Carsona i 9-godišnju Isabelle mora odvesti na nastavu, 6-godišnjeg Nolana u malu školu i 3-godišnjeg Liama u vrtić.

 

Naravno, s petero djece skoro je nemoguće uspostaviti svakodnevnu rutinu pa ih često ne stigne na vrijeme odvesti tamo gdje treba. U tom slučaju dužan je napisati ispričnicu bez kojih obrazovne i predškolske ustanove ne opravdavaju kašnjenje, a on je njihovo pisanje pretvorio u pravu umjetnost. Počeo ih je objavljivati i na Instagramu gdje je u kratko vrijeme skupio više od 80 tisuća fanova.

 

A photo posted by Mr. King (@latenotes) on


'Molim vas da oprostite Sophiji zbog kašnjenja ovog lijepog dana. Bila je budna do kasno u noć jer se plačući emotivno povezivala sa svojom majkom. Vidite, mama nije imala razumijevanja za njezino slomljeno srce prije nekoliko tjedana kada je Zayn otišao iz One Directiona.

Ali sve se promijenilo jer je doktor McDreamy iz popularne televizijske serije Grey's Anatomy doživio svoj kraj. Nedostatak razumijevanja i tenzije koje su moju kćer i ženu držale na emotivnoj distanci proteklih tjedana potpuno su se srušile u dramatičnom prikazu emocija i rezultirate suzama, zagrljajima, nježnim milovanjem postera i DVD kolekcija. To je bilo tragično lijepo.'

 
 

A photo posted by Mr. King (@latenotes) on

 

 

A photo posted by Mr. King (@latenotes) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju