Ispričnica za školu koju je jedan tata iz američkog grada Albanyja napisao svojoj kćeri postala je viralni hit. Tekst ispričnice oduševit će svakoga, a najviše obožavatelje jedne od najvećih rock zvijezda svih vremena

Tata Patrick A. Pipino mogao je izmisliti neki posebno ozbiljan razlog zašto je njegova kći Isabelle zakasnila u školu, ali odlučio je biti sasvim iskren.

Naime, Patrick je sa svojom kćeri otišao na koncert Brucea Springsteena u američkom gradu Albanyju i idući dan Isabelle je kasnila u školu. Ispričnica je objavljena na internet stranici Imgur i dosad je pogledana više od 815.180 puta. Fotografiju ispričnice prate komentari oduševljenja drugih roditelja i djece koji smatraju da je Isabellino kašnjenje u školu potpuno opravdano.



'Ovo je sjajno! Kao roditelj, oduvijek smatram da je moje pravo podijeliti divna iskustva sa svojom obitelji. Sve dok moja djeca nisu iza mene'
, napisao je jedan roditelj.

'Moj tata jednom je došao ranije po mene u školu, a ja nisam znala zašto. Ispostavilo se da je želio vidjeti remake filma 'The Three Stooges', piše u drugom komentaru.

Je li odlazak na koncert Brucea Springsteena opravdan razlog za kašnjenje u školu?

glasova:


A evo i što je tata Patrick napisao u ispričnici koja će sigurno ući u legendu, baš kao i veliki Bruce Springsteen.

'Koga god se tiče,

Molim vas ispričajte Isabellino kašnjenje u školu danas. U interesu iskrenosti, smatram da trebam biti iskren u iznošenju razloga.

Prošle večeri Isabelle je imala tu sreću da vidi Brucea Springsteena i E Street Band u Albanyju i, kunem se, svirali su tri i pol sata.

Ovo se možda ne čini kao dobra isprika, ali jeste li se ikada pitali koliko bi djece zakasnilo ili izostalo iz škole da se Bog odjednom pojavi?

To je izgledalo tako nekako.

S poštovanjem,

Patrick A. Pipino
Otac'
Dad writes a letter to daughter's school as to why she is late.


Patrick nije jedini tata čija je ispričnica za školu postala viralni hit. Pročitajte i ove genijalne ispričnice za kašnjenje u školu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju