Mnoge kćeri prave su tatine curice koje svoje očeve vole najviše na svijetu i najsigurnije su i najsretnije u tatinom naručju. Tako i očevi iz svijeta slavnih i poznatih obožavaju svoje djevojčice, što se može vidjeti i iz fotografija slavnih (i zgodnih) očeva s njihovim mezimicama.

Galerija

Prizor brižnog oca s njegovom djevojčicom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mnogim ženama i zatreperi srce kada ih vide – i malo više ako je tata zgodan i ima obožavateljice diljem svijeta. Slavni očevi ne skrivaju tu svoju nježnu stranu i nije im problem pokazati koliko su slabi na svoje kćeri. Pa čak i kada već malo porastu, i tada ostaju njihove male djevojčice koje će uvijek braniti i obožavati.

10 slavnih mama čije kćeri izgledaju poput njihovih dvojnica

Između očeva i kćeri zaista postoji posebna veza koja je i mnogim slavnim tatama dragocjena i neusporediva s ičim drugim, a njihove malene uz njih se osjećaju sigurno, zaštićeno i voljeno. Fotografije deset slavnih (i zgodnih) očeva kojima su najveća slabost njihove djevojčice pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Chris Hemsworth s kćeri Indiom
Chris Hemsworth s kćeri Indiom (Foto: Profimedia)