Tatjana Dragović s osmogodišnjom kćeri Lucom došla je na ljetni party Cover Style održan u Zagrebu. Opuštenu, zabavnu večer Tatjana je začinila modnom kombinacijom koja savršeno najavljuje vrlo skori početak ljeta.

Galerija Tatjana Dragović s kćeri Lucom na Cover Style ljetnom partiju - 4 Tatjana Dragović s kćeri Lucom na Cover Style ljetnom partiju - 5 Tatjana Dragović s kćeri Lucom na Cover Style ljetnom partiju - 3 +3 Tatjana Dragović nosi gole natikače modne kuće Maison Alaia

Kratke haljine omiljen su odabir za ljetne partyje, a slatku mini haljinicu odabrala je i Tatjana Dragović za provod na partyju Cover Style koji se održao u Zagrebu.

Ljepotica je izgledala besprijekorno u haljini mini kroja s potpisom modne kuće Maison Alaïa koju je 1964. godine osnovao pokojni tuniski dizajner Azzedine Alaïa, a danas djeluje pod vodstvom kreativnog direktora Pietera Muliera, sa sjedištem u Parizu.

Tatjana Dragović s kćeri Lucom na Cover Style ljetnom partiju - 3 Tatjana Dragović nosi mini haljinu i štikle modne kuće Maison Alaia (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Djelomično rupičasta ženstvena haljinica u gornjem dijelu prianja uz tijelo te krojem podsjeća na potkošulju s debljim naramenicama, dok je donji dio lagano voluminozan s debljim naborima. Struk je dodatno naglašen debljim rastezljivim pojasom, a čipkasti detalji daju dozu romantičnosti.

Tatjana Dragović s kćeri Lucom na Cover Style ljetnom partiju - 1 Tatjana Dragović nosi gole štikle brenda Alaia (890 eura) (Foto: www.mytheresa.com)

Kuća Maison Alaïa bila je Tatjanin odabir i kad je o obući riječ, a odlučila se za zanimljivi model natikača naziva Cœur, s prozirnim dijelovima od poliuretana, dok je špic ukrašen detaljem u obliku srca od lakirane kože crne boje. Zbog svoje prozirnosti ostavljaju dojam golih štikli koje vizualno izdužuju noge i čitavu figuru.

Stajling za party Tatjana Dragović dodatno je podigla većim naušnicama i to je bio sav nakit koji je nosila.

Lejla Filipović u najpopularnijim tenisicama sezone stvorenima za šetnje, ali i haljine Lejla Filipović u Istanbulu Lejla nosi limiitirano izdanje tenisica Air Jordan Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan +1 Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju