Magazin People objavio je listu najbolje odjevenih dama u svijetu showbussinesa. Prva među 11 istaknutih, 25 godina stara Taylor Swift svojim je retro mladenačkkim stilom koji tijelo ne nudi na pladnju prestigla veteranke poput Jennifer Lopez i Rihanne i na zadovoljstvo brojnih uvjerljivo ponijela titulu najbolje odjevene

Country pjevačica i kantautorica Taylor Swift 2014. godinu, prijelomnu sedmu u svojoj karijeri, započela je razočaranim licem na dodjeli najveće glazbene nagrade Grammy. Pa iako je inače višestrukoj dobitnici prestižne nagrade, priznanje za posljednji album izmaknulo iz ruku, 25 godina stara umjetnica visoko se popela na jednako prestižnoj ljestvici najbolje odjevenih žena na svijetu.

Prva na listi najbolje odjevenih dama iz svijeta showbussinesa po izboru magazina People mlada je Taylor. Njezin stil modni eksperti ocjenjuju kao damski, klasičan, retro miks savršeno prilagođen mladenačkoj figuri, bez izleta prema eksplicitnom seksepilu kojim se njezine kolegice razmeću.

Prva na listi najbolje odjevenih dama mlada je Taylor čiji stil modni eksperti ocjenjuju kao damski, klasičan, retro miks savršeno prilagođen mladenačkoj figuri

Taylor je djevojka iz susjedstva koja je uspjela modernizirati country izričaj. Lepršave haljine komercijalnih brendova s cvjetnim uzorkom, sveprisutne gležnjače umjesto kaubojki i retro lokne te neizostavan crveni ruž, ključni su elementi dnevnog stila pjevačice.

Kada je riječ o glam izdanjima, odabirom Gucci Premiere toalete na dodjeli Grammyja, satkane od tisuću minijaturnih svjetlucavih kristala i zatvorenog kroja, Taylor je 'kupila' i najstrože modne kritičare.

Dama je rođena, brojni su govorili, a Taylor osim 22 milijuna sljedbenika na svom Twitter profilu svakim danom broji nove tisuće mladih sljedbenica koje osim u njezinim britkim stihovima inspiraciju pronalaze u stilu koji primarno ne nudi tijelo 'na pladnju'.

Na listi najbolje odjevenih dama showbussinesa iza Taylor Swift svoje su mjesto zauzele Jessica Alba, Diane Kruger, Emma Stone, Jennifer Lopez, Emma Watson, Rihanna, Blake Lively, Kiernan Shipka, Lupita Nyong'o i Chloë Grace Moretz.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju