TB make UP beauty studio je nova oaza ljepote koja vas uvodi u sve tajne savršenog šminkanja te najnovijih trendova u uređenju obrva i trepavica

Etablirana make up artistica i Neyes brows edukatorica Tajana Bikić otvorila je vrata svog novog TB make UP beauty studija u Masarykovoj 18 u Zagrebu.

Ponosna vlasnica certifikata MUA PRO II, prestižne škole šminkanja JL Style Beauty Academy jamstvo je da će ljepota svake njezine klijentice na najbolji mogući način doći do izražaja.

Svoju strast za uređivanjem drugih, kao i potrebu za kreativnim izražavanjem otkrila je još kao djevojčica.

Ljepota i kreativnost odlično se slažu i nadopunjuju, a ja sam pronašla svoju formulu kako to dvoje spojiti u životni poziv koji me u potpunosti ispunjava.

Svoju strast za uređivanjem drugih, kao i potrebu za kreativnim izražavanjem otkrila je još kao djevojčica

Godinama sam radila s mnogim medijski eksponiranim ženama, no tek nakon otvaranja svog prvog studija u Zaprešiću prije pet godina uvidjela sam koliki je interes za moj rad kod ljepšeg spola, ali i muškaraca. To mi je bio glavni poticaj da otvorim studio i u središtu Zagreba, izjavila je Tajana Bikić, vlasnica studija ljepote.

Tajaninim spretnim rukama i istančanom ukusu do sada su se prepustile mnoge poznate dame za potrebe snimanja, fotografiranja i prije javnih nastupa. Ovaj studio ljepote namijenjen je ne samo ljubiteljicama profesionalnog make-upa, već i svih onih žena koje vole imati lijepo uređene obrve.

Osim što uokviruju lice, pravilno oblikovane obrve naglašavaju prirodnu ljepotu žene. Iz tog razloga salon nudi Neyes brows tretman koji savršeno definira prirodnu ljepotu obrva.

TB make Up jedan je od rijetkih studija u Zagrebu koji svojim klijenticama nudi Microblading tretman iscrtavanja obrva, čiji rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva.

Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati u doticaju s vodom i odstranjivačima šminke kao u slučaju klasičnog make-upa. Osim toga, dame svoje oči dodatno mogu naglasiti i ugradnjom ekstenzija trepavica. TB make UP beauty studio Studio ljepote je smješten u Masarykovoj ulici u Zagrebu Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju